Aparitie BIZARA in Vama Veche! O gospodina s-a dezbracat in fata unui restaurant si a inceput sa se mangaie in zonele intime!

Publicat: 23/08/2014 | 09:46

Vama Veche este o statiune unde oamenii lipsiti de inhibitii se simt ca acasa. Nu exista o plaja separata pentru nudisti, insa cei care adopta acest stil nu se simt deloc jenati printre restul oamenilor care poarta costum de baie.

O doamna trecuta de 40 de ani s-a dezbracat complet si s-a intins pe o rogojina chiar in dreptul unui restaurant, de unde toata lumea o putea vedea in toata “splendoarea ei”.

vama veche

Chiar daca nu avea un fizic de invidiat, femeia si-a desfacut fara niciun un pic de jena picioarele si a inceput sa se mangaie pe burtica.

vama veche

vama veche

Si-a dat seama ca este filmata de catre paparazzi, insa nici atunci nu s-a jenat. A zambit timid si continuat nestingherita ritualul. Sotul ei nu s-a lasat nici el mai prejos si a renuntat la slip.

vama veche

CITESTE SI
Imaginile astea vor innebuni toate femeile! Unul dintre cei mai sexy actori din Romania s-a dezbracat la plaja!

Poti sa-l scoti pe Oreste din Vama, dar nu poti scoate Vama din Oreste! Cum arata VARA lui!


Nudisti, alungati din Vama

Foarte multi turisti sunt nemultumiti de astfel de personaje care populeaza plajele din Sudul litoralului, cum sunt Vama Veche si 2 Mai. Acestia au incercat in ultimii ani sa ii alunge pe nudisti spre Nord, spre Plaja Corbu, care tinde sa devina noua Vama Veche.

D.C.

Citește și...