Loading the player...

Madalina Ghenea a avut o aparitie ravasitoare la cea de-a 66-a editie a Festivalului de la Sanremo, purtand o rochie sofisticata, creatia designerului

Cristina Savulescu!

 Actrita de origine romanca a facut senzatie pe scena festivalului aflat acum in plina desfasurare, cu o toaleta deosebita. Ghenea a intrat in scena ca si coprezentatoare, alaturi de gazda Carlo Conti, care i-a facut o introducere spectaculoasa.

Daca la inceputul festivalului a purtat si creatiile altor designeri celebri, pentru ziua a patra Madalina a ales creatia unei romance! Este vorba de Cristina Savulescu, care a reusit o tinuta vestimentara iesita din comun, asistenta ramanand cu gura cascata in fata Madalinei Ghenea, care stralucea, la propriu, datorita cristalelor din rochie!

Madalina Ghenea a aparut intr-o tinuta indrazneata, o rochie cu cristale si pene de strut
Madalina Ghenea a aparut intr-o tinuta indrazneata, o rochie cu cristale si pene de strut

Piesa care a fost senzatia serii este o rochie din dantela chantilly, brodata manual, cu pene de strut si mii de cristale si perle aplicate! Este o combinatie indrazneata intre stilul anilor 20' si croiul anilor 50'. Realizarea acesteia nu a fost usoara, pentru ca la rochie au brodat 7 persoane. Brandul Cristina Savulescu a fost prezent pe scena Festivalului Sanremo alaturi de brandurile Zuhair Murad, Vionnet si Alberta Ferretti, punand la loc de cinste creatia tinerilor designeri romani.

 

Publicatiile italiene i-au laudat aparitia romancei
Publicatiile italiene i-au laudat aparitia romancei

 

Laudata de presa italiana

Presa italiana a avut numai cuvinte de lauda pentru cele doua romance care au facut senzatia serii. Corierre della Serra a vorbit despre Nicole Kidman, care purta o rochie eleganta Giorgio Armani, iar ajungand la Madalina Ghenea, criticii de moda au mai spus ca a ales brandurile Alberta Ferretti, Vionnet, Zuhair Murad iar “din spirit patriotic” si creatia designerului de la Bucuresti, Cristina Savulescu.
Aceeasi linie de opinie a pastrat-o si “La Repubblica”: “Madalina Ghenea, frumusetea romanca de 27 de ani, a aparut in creatia vestimentara Vionnet, a libanezului Zuhair Murad si a Cristinei Savulescu, designer de la Bucuresti, ca un omagiu pentru tara sa de origine”. Aparitia Madalinei a fost comentata si in publicatii specializate precum Elle si Vogue din Italia.


(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:madalina ghenea, madalina ghenea cristina savulescu, madalina ghenea sanremo, creatie vestimentara cristina savulescu


Share On Facebook