Marinela Nitu

Marinela Nitu a fost protagonista unor momente naucitoare. Pasagerii din avionul in care se afla bruneta au inlemnit in momentul in care fosta iubita a lui Miron Cozma si-a facut aparitia, la scara aeronavei, fara chiloti!

Marinela Nitu a fost fotografiata in ipostaze incredibile. Si nu oriunde, ci pe aeroport.

Fosta partenera de viata a "Luceafarului huilei", Miron Cozma, a dovedit nu numai ca nu are inhibitii, ci si nicio urma de jena, afisandu-se fara lenjerie intima pe aeroport si in avionul cu care a calatorit din Italia spre Romania.

 

Pasagerii au inlemnit cand au vazut-o

 

Marinela Nitu

 

Zilele trecute, Marinela Nitu a fost in Italia, la Bologna. La plecarea din "Cizma", bruneta a vrut sa se simta comod pe durata calatoriei cu avionul, dar tinuta pe care a ales-o pentru drum a fost una naucitoare.

 

Marinela Nitu

 

Fosta iubita a lui Miron Cozma a purtat o bluza lejera in partea de sus si o pereche de colanti transparenti, cu gaurele, pe sub care nu a purtat chiloti, starleta afisandu-si fesele in vazul tuturor.

 

Marinela Nitu

 

Cu "pantaloni" transparenti si gauriti, care i-au lasat la vedere fundul, asa s-a imbarcat Marinela Nitu in cursa unei companii low-cost care a adus-o de la Bologna in Romania. Aparitia brunetei i-a socat pe calatorii din avion, care au inlemnit cand au vazut-o. Imaginile cu Marinela Nitu au fost facute de unul dintre calatori, care le-a trimis pe adresa pont@cancan.ro.

 

Si-a aratat fundul gol din toate pozitiile

 

Marinela Nitu

 

Desi tinuta a fost una de-a dreptul socanta si a atras privirile deloc admirative ale calatorilor de pe aeroportul din Bologna, dar si din Bucuresti, Marinela Nitu a fost cat se poate de relaxata.

 

Marinela Nitu

 

A defilat fara nicio jena prin aeroport si si-a expus fundul gol din toate pozitiile.

 

Marinela Nitu

 

Din pacate, bruneta nu mai are formele ferme de altadata, iar acest lucru se vede, fesele ei fiind foarte lasate.

 

Dragoste cu nabadai

 

Marinela Nitu este cunoscuta publicului larg gratie relatiei de lunga durata pe care a avut-o cu Miron Cozma. Povestea lor de dragoste, care a inceput in anul 1996, a fost una cu nabadai.

 

Marinela Nitu si Miron Cozma colaboreaza si profesional
Marinela Nitu si Miron Cozma colaboreaza si profesional

 

Dupa ce Miron Cozma a fost arestat, cei doi s-au despartit, bruneta fiind plecata, o perioada destul de lunga, in America, unde ii mergea destul de bine. Ulterior, cei doi au format din nou un cuplu si chiar pareau de nedspartit, insa nu a fost sa fie nici de data asta, ei ajungand din nou la despartire.

 

CITESTE SI:

Fosta iubita a lui Miron Cozma este de nerecunoscut! Marinela Nitu a fost desfigurata de operatiile estetice!

Incredibil! Motivul pentru care Marinela Nitu s-a despartit de Miron Cozma. Are legatura cu ceapa si usturoiul!

 

(D.A.)

Citeste despre:marinela nitu, fosta iubita a lui miron cozma, in chiloti in avion, aparitie halucinanta, in chiloti pe aeroport


Share On Facebook