Aproape goală la „Dansez”, incredibil de decoltată la Cancan TV! Sânii Nicoletei Luciu i-au penetrat bluza în direct!

Publicat: 29/01/2013 | 00:46

Bruneta seducătoare a venit invitată la emisiunea CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, şi i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Deşi este mamă a patru copilaşi, Nicoleta nu încetează să uimescă prin silueta ei incredibilă şi modul în care arată.

În cadrul concursului „Dansez pentru tine”, la proba de „dans contemporan în ploaie”, bruneta a făcut un adevărat spectacol alături de partenerul ei Attila Hainer. Ea a fost îmbrăcată într-un costum de culoarea pielii, ce o făcea să pară goală şi-i scotea trupul de invidiat în evidenţă.

La ediţia din această seară a emisiunii CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă, Luciu a venit îmbrăcată într-o pereche de pantalonaşi scurţi şi o bluză ruptă, prin care i se vedea foarte clar decolteul provocator.

Aproape goală la

Ea a povestit cum şi-a dorit foarte tare tripleţii, dar că sarcina cu aceştia a fost extrem de dificilă – „Am stat numai în pat, am luat 47 de kilograme în greutate, îmi făceam injecţii în picior şi timp de două săptămâni am îndurat zona Zoster şi dureri cumplite ce mă făceau să-mi doresc să mă arunc de la etaj”.

Aproape goală la

Aproape goală la

Cu toate astea, Luciu a demonstrat că este o femeie puternică şi a adus pe lume trei copilaşi perfect sănătoşi şi la scurt timp după asta s-a apucat să slăbească, pentru a ajunge la forma iniţială.

Aproape goală la

Aproape goală la

Înarmată cu multă ambiţie, Nicoleta a revenit la silueta de altădată, şi-a pus silicoane şi putem spune că vedeta arată mai bine ca oricând.

Aproape goală la

Aproape goală la

În platoul emisiunii CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă, bruneta a făcut senzaţie, mai ales că outfit-ul pentru care a optat nu lăsa multe de imaginat.

Vezi aici emisiunea LIVE===> http://bit.ly/PzZyky

(A.T.)

Citește și...