Iulia Stanescu de la

Iulia Stanescu, copilul minune de la Abracadabra, careia i se mai spunea si “Pitica”, traieste o adevarata drama si nu pare deocamdata sa gaseasca o rezolvare. Fetita ei, pe care o creste singura, este bolnava.

Lia, fetita Iuliei, a slabit foarte mult, iar micuta abia poate sa manance. " Mancare nu mai primeste aproape deloc. Eu deja nu mai mananc, nu mai dorm. Nu tin o dieta, e pur si simplu stres, nesomn si foarte multa grija. Nu pot sa stiu ca ea nu e bine. Cand mananc, ma gandesc la ea ca nu poate face asta. Este foarte greu, sunt şi singura si se vede asta", spune "Pitica". Iulia este despartita de tatal fetitei, si spune ca acesta nu o ajuta deloc.

Iulia, pe vremea cand era la Abracadabra
Iulia, pe vremea cand era la Abracadabra
"Nu exista cale de impacare. Este un om care nu e atasat de copil, tot ce face e sa-mi reproseze ca am adus-o pe lume pe Lia. Nu i-a trimis nimic nici de Craciun, de starea ei de sanatate nu ma intreaba. N-am mai vorbit cu el de doua-trei luni. E foarte multă presiune pe mine. Nu gasesc cai prin care sa dau randament", a marturisit tanara.

 

"Sunt obligata sa lucrez"

"Pitica" s-a despartit de tatal copilului ei
Iulia spune ca este in cautarea unui loc de munca, insa vrea ceva care sa-i ofere posibilitatea sa stea cat mai mult timp cu fetita ei. " Sunt obligata de circumstante sa lucrez dar nu-mi permit sa stau opt sau noua ore intr-un birou. Lumea poate sa ma judece, dar realitatea este ca nu pot. Mi-as dori sa pot sa-i ofer stabilitate”, a mai spus ea. Doctorii afirma ca micuta ar avea o infectie urinara.(B.G.)
 

Citeste despre:iulia abracadabra copil, iulia stanescu boala


Share On Facebook