becali

Urmărit de bănci pentru datorii de milioane de euro, Victor Becali are la dispoziţie două luni să stingă litigiul, în caz contrar fiind ameninţat cu executarea silită a bunurilor sale.

Fratele lui Giovani şi soţia acestuia au fost daţi în judecată de o bancă pentru o datorie de peste 5 milioane de euro, iar instituţia financiară a cerut executarea silită a celor doi, lucru acceptat de judecători. Aflat în închisoare, Becali a contestat executarea silită, iar magistraţii i-au acceptat în parte cererea şi au anulat o somaţie imobiliară. Banca a atacat decizia cu apel, iar la ultimul termen magistraţii au amânat cauza.

Victor Becali a fost dat în judecată pentru că nu a plătit datoriile la bancă
Victor Becali a fost dat în judecată pentru că nu a plătit datoriile la bancă
Motivul: pentru stingerea pe cale amiabilă a litigiului. În aceste condiţii, Victor Becali are la dispoziţie două luni ca să facă ”pace” cu banca. Pe rolul instanţelor mai sunt înregistrate alte procese în care Becali contestă măsura executării silite în favoarea băncilor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Patru ani şi opt luni de închisoare

Condamnaţii din Dosarul Transferurilor
Condamnaţii din Dosarul Transferurilor
Victor Becali se află în închisoare după ce a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. În acest caz au mai fost condamnaţi şi Mihai Stoica, trei ani şi şase luni de închisoare, Cristi Borcea, şase ani şi patru luni de închisoare, Giovani Becali, şase ani şi patru luni, Jean Pădureanu, trei ani şi patru luni, Gică Popescu, trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, Gigi Neţoiu, trei ani şi patru luni, dar şi George Copos, trei ani şi opt luni de închisoare. Victor a fost trimis recent în judecată alaături de fratele său şi de Cristi Borcea, cei trei fiind acuzaţi că au mituit o judecătoare cu aproape 200.000 de euro ca să-i scape de puşcărie.(B.G.)

 

Citeste despre:victor becali datorii, victor becali inchisoare


Share On Facebook