Astrologul Roxana Lușneasc avertizează: “Atenție la marile evenimente din perioada 7 martie 2019-septembrie 2020!”. Care sunt veștile pentru zodii

Publicat: 05/03/2019 | 16:46
Astrologul Roxana Lușneasc avertizează: “Atenție la marile evenimente din perioada 7 martie 2019-septembrie 2020!”. Care sunt veștile pentru zodii

Roxana Lușneac trage un semnal de alarmă și ne avertizează că urmează o perioadă dificilă. “Atenție la marile evenimente ce urmează să se întâmple”, spune specialistul în Horoscop Vedic. Află cum va fi influențată zodia ta!

Roxana Lușneasc avertizează: “Atenție la marile evenimente din perioada 7 martie 2019-septembrie 2020!”

Astrologul Roxana Lușneasc – care poate fi găsit pe site-ul oficial www.lusneac.com – realizează o radiografie completă a perioadelor similare din trecut și ne spune să fim vigilenți din 7 martie 2019 până în septembrie 2020.

“Din septembrie 2017 multe persoane au simțit o schimbare, evenimentele politice internaționale și naționale au schimbat cumva cursul normal al lucrurilor. Acest lucru s-a datorat poziției nodului nord și a nodului sud, pe axa capricorn-rac, guvernați de Saturn și Lună. Saturn a adus plata karmică cu efect direct asupra mentalului nostru. Deci, cei cu treburi nerezolvate în trecut, acum le-au terminat de făcut, au plătit ignoranța sau au fost răsplătiți pentru daunele făcute de alții.

Începând însă cu data de 7 martie 2019,  Nodul nord și cel Sud își încheie un ciclu de 18 ani și își schimbă poziția, în semnele  de exaltare, de putere maximă, adică gemeni și săgetător. Dacă nu știți exact ce înseamnă acest aspect, gândiți-vă la atacurile din 9/11 din SUA, la evoluția tehnologiei din ultimii 18 ani, la tot ce s-a întâmplat din acel moment și până în prezent. Dacă e să mergem în trecut, tot în timpul acestui aspect de 18 luni odată la 18 ani,  avem în această perioadă asasinarea Președintelui SUA, Kennedy, în 63 și în ‘1945 bombardamentele de la Hiroshima. Atacul terorist de acum 18 ani a atras după sine, alte atacuri masive care s-au ținut șir, ani întregi. Amintesc de aceste lucruri pentru a ne da seama cât de importante sunt aceste începuturi de cicluri de 18 ani, și că următoarele 18 luni, începând cu data de 7 martie, sunt marcante pentru fiecare persoană în parte, dar și la nivel național și mondial.

De ce este această perioadă mai importantă decât celelalte?

 Deoarece, la intrare în acest nou început de ciclu de 18 ani, nodul sud îl întâlnește direct pe marele malefic Saturn, planeta karmei, a liderilor politici și de afaceri. Iar cum nodul nord înseamnă trecut, lecții pe care trebuie să le învățăm, iar saturn nu trece cu vederea nimic, vom vedea multe schimbări la nivel de administrație, politică și lideri de piață. Mulți dintre cei care sunt puternici nu vor mai fi la fel, vor fi expuși, iar mulți dintre cei dați la o parte în trecut, vor reuși, în sfârșit.

Dacă vorbim de lucruri care se pot întâmpla în următoarele 18 luni, acestea sunt următoarele:

– ceva cu impact mare se va întâmpla la nivel mondial, iar acest eveniment va avea consecințe în următorii ani de zile asupra evoluției noastre, ca rasă umană. Pregatiți-vă ca inevitabilul să se întample, să fiți șocați.

–  o schimbare va veni în viața fiecărei persoane, depinde de harta personală în ce direcție. Pentru alții va fi foarte bună, pentru alții, în funcție de karmă, iar pentru alții, în funcție de obsesii. Nu ați citit prost, e vorba de ideile obsesive pe care le-a nutrit în ultimii ani, acestea vor trebui confruntate.

Roxana Lușneasc, previziuni pentru toate zodiile până în septembrie 2020

Acest horoscop este, în general, pentru semnul lunii, dar se poate potrivi și pentru ascendent sau semnul soarelui, în care știți deja în ce zodie sunteți:

Zodia Berbec

Berbecilor le este evidențiată latura lor comunicativă și vor fi puși cu sau fără voia lor, la înaintare. Aceste aspecte îi vor ține ocupați. E timpul să călătorească, să evolueze spiritual și să lege colaborări la distanțe mai mari sau mai scurte. Familia devine mai apropiată lor, dar odată cu asta mai pot apărea și discuții.

Zodia Taur

Taurii vor învăța să fie mai calculați atunci când vine vorba de sectorul financiar, indicat este să învețe să facă economii. Ban la ban trage, deci, cu cât economisiți, cu atât mai mult câștigați. Este un timp bun pentru un serviciu nou, dar și pentru argumente noi în discuțiile cu șefii, părinții sau persoanele din familie. Este indicat să învățați să ascultați și părerile celorlalți, înainte de a vă pune contra și așa puteți evita discuțiile în contradictoriu.

Zodia Gemeni

Începeți să puneți foarte mult accent pe viața personală și pe propria persoană chiar. Fie că dați startul unui program de dietă sau de îmbunătățire a propriilor abilități (cursuri, sport), tindeți să deveniți destul de defensivi în fața celorlalți. Noi proiecte vin împreună cu noi persoane în viața voastră, ceea ce va anima atmosfera din sufletul și casa voastră. Gândește-te mai mult atunci când faci alegeri de prietenie sau parteneriat, nu lua oamenii cum sunt la prima vedere.

Zodia Rac

Aspectul mutării la distanță, a căutării liniștii sufletești și trupești este prezent în următoarele 18 luni în harta voastră. Este indicat să oferiți pentru a primi înapoi și să vă asumați numai planuri pe termen lung, deși și proiectele pe termen scurt vă surâd. Aveți grijă însă la relațiile cu ceilalți și la ce își doresc de la voi, pentru că nu ar strica să ascultați ce au de zis.

Zodia Leu

Noi proiecte vă pot aduce profituri mari în următoarele 18 luni, mai ales dacă sunt pe domeniu tehnic sau științific. Cu voi totul acum este la nivel internațional, sau cel puțin național. Rudele ar putea încerca să intervină în calea deciziilor voastre. Astrele vă încurajează să fiți creativi, să comunicați bine și să vă îmbunătățiți relațiile cu cei din jur, chiar să fiți caritabili, oferind acea zeciuială.

Zodia Fecioară

Voi sunteți foarte focusați pe carieră, pe ce aveți de făcut și chiar pe noi proiecte. Trebuie să gasiți totuși un echilibru între familie și serviciu, deoarece nu vreți să ratați momente importante. Pe de altă parte, multe fecioare vor simți nevoia să se detașeze de anumiți membri ai familiei sau să își selecteze din cercul apropiaților numai anumite persoane cu care să mai păstreze legătura.

Zodia Balanță

Schimbări legate de studii, întâlniri  cu persoane care vă pot schimba modul de percepție a lucrurilor. Fie că vreți să încercați ceva nou, fie că vreți să evoluați mai mult spiritual, este bine să nu ieșiți mai mult decât este cazul din propriile limite și valori. Începeți să prindeți mai multă încredere în voi, din punct de vedere mental și al comunicării cu ceilalți, iar asta vă poate ajuta să intrați în noi proiecte, relații, cursuri.

Zodia Scorpion

Proiectele făcute în parteneriat acum pot avea succes, iar a împumuta bani sau a da cu împrumut poate fi parte din acest tranzit. Acum e timpul să interacționezi mai mult cu familia, să faceți planuri împreună și chiar să cheltuiți bani. Pentru cei căsătoriți deja, aspectul familiei partenerului de viață este scos mai mult la lumină în această perioadă, pe acel sector ceva trebuie rezolvat sau inițiat.

Zodia Săgetător

Noi începuturi în viața voastră, noi oameni care apar să vă susțină. Trebuie însă să nu păstrați în amintire decât experiența trecutului, nu și stările prin care acesta v-a pus să treceti, altfel, puteți să vă comportați mai dur în prezent, cu oameni noi, care nu au nicio vină pentru ce vi s-a întâmplat altădată. E un timp bun să vă promovați propriile atu-uri și să vă asumați noi responsabilități.  Multe schimbări în viața voastră socială, aveți însă grijă și de voi și de sănătate.

Zodia Capricorn

Noi proiecte, este timpul pentro o reorganizare pe sectorul muncii. Competitivitatea poate fi o motivație bună.  Pe de altă parte, este posibil să căutați  noi idei să vă extindeți pe cont propriu. Luați-vă vacanțe în care să vă relaxați, să vă dezvoltați emoții pozitive alături de cei dragi și alături de ei veți găsi cele mai bune opțiuni. Nu e timpul pentru discuții în contradictoriu, care nu sunt necesare.

Zodia Vărsător

 Sectorul familiei, al creativității și al copiilor se activează pe harta voastră, ceea ce îi face pe cei singuri să găsească acel cineva special, iar pe cei deja într-o relație să aibă idei bune despre cum să facă viața lor și a familiei mai bună. E un timp bun să faceți un proiect împreună cu mai mulți oameni sau să faceți niște schimbări în proiectele prezente.

Zodia Pești

Fie că vindeți ceva, renovați sau cumpărați, este un timp bun să vă implicați în tranzacții legate de bunurile fixe. Puteți avea grijă de cineva din familie și tot la acest subiect trebuie să aveți grijă de relațiile cu cei dragi. Totul se mișcă destul de rapid pentru voi, faceți planuri, mutați biroul sau interesul vostru spre altă direcție. Nodul sud mai are tendința de a vă face să vă izolați,  de aceea nu ar strica să trageți un pic de voi și să vă regăsiți ambiția voastră”, explică Roxana Lușneac.

De-a lungul timpului, Roxana Lușneac a făcut predicții astrale și pentru alte personalități, iar previziunile sale s-au adeverit. În 2014, ea a anunțat că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial. Totodată, astrologul a prezis că Andra va avea încă un copil, lucru care s-a întâmplat deja sau că, Cristi Borcea va rămâne cu Valentina Pelinel și vor avea împreună 3 copii. Pe Roxana Lușneac o găsiți  pe www.lusneac.com.

Citește și...