Atenție, români! Aceasta este cea mai noua metodă de escrocherie

Publicat: 16/01/2019 | 09:30

Polițiștii îi atenționează din nou pe șoferii români în legătură cu apariția unei noi metode de escrocherie. Oamenii legii din Ploiești le-au dejucat planurile a doi dintre tâlhari. Acțiunea polițiștilor ploieșteni vine la doar câteva zile de la anunțul privind semnificația îngrijorătoare atunci când găsești o sticlă de plastic la roata mașinii

Atenție, români! Aceasta este cea mai noua metodă de escrocherie

Doi ploieșteni au găsit o metodă simplă și rapidă de a face bani! Ei se dădeau drept cetăţeni turci, care au rămas fără motorină și, ca să își poată continua drumul spre casă cu mașina personală, ei opreau diferiți șoferi pe care îi rugau să îi ajute cu orice sumă de bani. Desigur, ca să își impresioneze și mai mult posibilele victime tâlharii, ei le spuneau că mai ai mult drum de parcurs, trebuiau să ajungă la Constanța.

Deocamdată, nu se știe exact câți oameni au picat în capcana celor doi ploieșteni, însă ei au fost prinși în flagrant chiar în timp ce primeau din partea unei victime suma de 108 lei. Scenele s-au petrecut pe marginea D.N. 1A, între localitațile Ploiești – Cartier Mitică Apostol și Zahanaua, potrivit republikanews.ro. Aceeași sursă relatează că gestul șoferului fusese recompensat cu un cadou din partea escrocilor: un ghiul din material de culoare galben-auriu.

În urma cercetărilor făcute, polițiștii din Ploiești au aflat că metoda mai fusese folosită și în zilele de 2 și 10 ianuarie. Cei doi hoți sunt acum cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judedcătoria Ploiești, care a dispus măsura controlului judiciar.

Citește și...