Au anunțat cine a câștigat Bravo Ai Stil! Cine ar fi luat marele premiu la Kanal D

Publicat: 16/06/2019 | 14:54

Elena, Corina, Nadina, Bianca și Irina – ele sunt cele cinci concurente rămase în emisiunea “Bravo, ai stil!”.  Iar fanii show-ului de la Kanal D vor să afle cât mai curând cine este câștigătoarea acestui sezon. Seara trecută, în cadrul galei numită “Anii ’20 VS Rock N Roll”, participantele au avut parte de o apariție surprinzătoare, care le-a mărturisit imediat: “M-am întors în competiție!”.

Favorită la marele premiu de la “Bravo, ai stil!”

Finala emisiunii “Bravo, ai stil!” se apropie cu pași grăbiți și atât prezentatoarea show-ului, jurații și fanii sunt nerăbdători să afle cine va pleca acasă cu premiul cel mare: 100.000 de lei. Având în vedere că mai este puțin timp până la ultima gală din acest sezon, unii dintre internauți au început deja discuții aprinse în legătură cu cine va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Cei mai mulți dintre fani sunt de părere că Elena ar trebui să câștige “Bravo, ai stil!” 2019, iar unii susțin că, de fapt, ea este privilegiată de jurați.

“Pentru prima dată «Bravo, ai stil» are o concurentă aproape perfectă: Elena”, “Felicitări pentru atitudine, corectitudine! Nadina este o greşeală imensă în acest concurs. Mesajul este pentru Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu. Elena este demnă de voi, distinşi juraţi,şi de acest show care este foarte educativ cu excepţia ţăţismelor…”, “Vă întreb: ce aveți toți jurații cu Nadina? Mie îmi place Irina, după cum v-am mai spus. Totusi se vede răutatea pe chip – la dvs., Raluca Bădulescu, mai putin, dar Maurice – este chiar răutatea întruchipată vizavi da Nadina; de parcă ar fi omorât pe cineva”, “Bianca a fost mai bine decât coțofana de Elena… dar votăm Nadina ?❤”, “Jurații țin cu Elena… Se vede clar… Deci, Nadina a avut ținută asemănătoare… Moment bun… și nota 1… Rușine să le fie” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Un lucru este sigur însă: cu toții așteaptă anunțul oficial în legătură cu câștigătoarea de la “Bravo, ai stil!” 2019. În cadrul galei de seara trecută, telespectatorii au avut parte de o surpriză: Valeria, o fostă concurentă, s-a întors pe platourile de filmare de la “Bravo, ai stil!”.  Nu, nu ca să concureze pentru marele premiu, ci să o susțină pe prietena ei, Bianca.

“Fiți pregătiți, abia acum începe lupta. (…). Încercam și eu să caut cu lumânarea… pe cine? Dreptatea și premiul. M-am întors în competiție. Păi, fetele s-au bătut, s-au certat și eu am venit să… Nu mă roade absolut nimic, nu”, i-a mărturisit Valeria gazdei emisiunii, Ilinca Vandici.

Valeria s-a întors în competiția de la Kanal D ca să o susțină pe concurenta Bianca.
Valeria s-a întors în competiția de la Kanal D ca să o susțină pe concurenta Bianca.

În cadrul galei de sâmbătă, 29 iunie, difuzată începând cu ora 22:00 la Kanal D va fi aleasă câștigatoarea acestui sezon. Vestea se va afla în direct, în urma voturilor publicului, trimise prin SMS. Aceasta va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei și va fi încoronată cea mai stilată femeie din România. Ilinca Vandici, gazda emisiunii “Bravo, ai stil!”, a mărturisit că abia așteaptă finala din acest an.

“Sunt foarte emoționată pentru că se apropie cu pași repezi marea finală. Știti foarte bine ca jumătate din viața mea se desfășoara pe platourile emisiunii si pentru mine acest format TV reprezinta un pe care l-am și acum ne bucuram cu totii de succesul uriaș înregistrat. Este emoționant, entuziasmant să vezi evoluția concurentelor, înăa din prima zi de competiția și până în marea finală. Mă simt copleșita de tot ce se va întâmplă în marea finala, va fi un spectacol extraordinar, pus în scenă atât de concurente, cat si de noi, de echipa. Abia astept sa vad cine va fi marea câștigătoare a acestui sezon”, a declarat Ilinca Vandici, relatează libertatea.ro.

 

Citește și...