Au confirmat relația! Cu cine s-a cuplat, de fapt, Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion

Publicat: 10/10/2019 | 16:15
Au confirmat relația! Cu cine s-a cuplat, de fapt, Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la Neatza, și Diana, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 15 ani, din care au rezultat doi copii frumoși. Dacă prezentatorul are o relație de ceva timp cu Lidia Buble, a venit și rândul Dianei să iubească din nou.

Ex-soția cunoscutului prezentator TV s-a cuplat cu un afacerist din Timișoara, care a făcut primele declarații despre relația lui cu Diana. ”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”,a spus timișoreanul pentru Click!.

Și-a ridicat casă în Timișoara

Imediat după divorțul de Răzvan Simion, Diana și cei doi copii ai cuplului au părăsit Bucureștiului și s-au mutat în Timișoara. În orașul de pe Bega, fosta nevastă a “matinalului” de la Antenă și-a ridicat de una singură o casă, în timp ce s-a ocupat exclusiv și de copii, care s-au integrat perfect în Banat.

Diana Simion s-a angajat rapid, după care a trecut la fapte. În prezent, se bucură de liniștea căminului personal alături de Ianca și Tudor, iar, mai nou, și de compania lui Radu, primul bărbat cu care a ales să înceapă o relație după divorțul de Răzvan Simion.