becali main

Sotia lui Gigi Becali a demarat pregatirile pentru mult asteptata intoarcere acasa a sotului ei. Luminita Becali isi da silinta sa-l primeasca cum se cuvine pe milionar, care isi va petrece acasa Sarbatorile de Craciun.

Recent, Gigi Becali a primit de la conducerea Penitenciarului Poarta Alba o permisie de cinci zile, in perioada sarbatorilor de Craciun, pentru buna sa purtare de dupa gratii. Becali este incarcerat in sectia exterioara “Valul lui Traian” si de data aceasta nu a mai iesit din cuvantul oficialilor puscariei, abtinandu-se de la orice fel de declaratii si ajungand acasa, in permisiile anterioare, in mare secret.

Luminita Becali a apelat la specialisti
Luminita Becali a apelat la specialisti

Gigi vrea eliberarea conditionata in februarie

Pentru ca nu a facut tam-tam, conducerea penitenciarului i-a mai acordat cinci zile de permisie, intre 24 si 28 decembrie, iar Becali este decis si de data aceasta sa se poarte exemplar, pentru ca in luna februarie, sa ceara eliberarea conditionata. La aceasta va contribui si cartea scrisa dupa gratii, “Muntele Athos, patria ortodoxiei” si cea pe care ar putea-o sa o termine pana atunci, despre fotbal.

Sotia lui Gigi becali vrea sa fie in forma perfecta la intoarcerea sotului
Sotia lui Gigi becali vrea sa fie in forma perfecta la intoarcerea sotului


Isi face tratamente de frumusete

Pregatiri pentru venirea lui Becali se desfasoara acasa, unde oamenii sai de incredere au grija ca totul sa fie la locul lui, iar “Latifundiarului din Pipera” sa nu-i lipseasca nimic.

Luminita, sotia lui Gigi Becali, il astepta pe acesta acasa de Craciun
Luminita, sotia lui Gigi Becali, il astepta pe acesta acasa de Craciun
Si Luminita Becali se pregateste pentru reintalnirea cu sotul ei, avand grija sa arate perfect. Din acest motiv, a trecut pragul unei clinci specializata in tratamente faciale si corporale din Pipera, unde a fost fotografiata de paparazzi ”CANCAN.ro”.

Luminita Becali a iesit cu grija din parcarea clinicii
Luminita Becali a iesit cu grija din parcarea clinicii
Dupa o sesiune de intretinere, sotia lui George Becali a parasit clinica, indreptandu-se catre autoturismul sau. Ea a iesit din curtea clinicii, catre casa, avand de parcurs mai putin de 50 de metri.

 CITESTE SI: Veste tulburatoare pentru Gigi Becali. Vezi ce intelectual vrea sa-l vada din nou in boxa acuzatilor!

Sotia lui Becali a ajuns la notar! Luminita Becali si-a luat mezina de mana si au mers impreuna sa...

 

(M.N.)

Citeste despre:gigi becali eliberare, gigi becali permisie, luminita becali, becali eliberat


Share On Facebook