adulter

''Din pat in pat" este rubrica făra perdea, despre sex, ce răspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare.

Mă numesc Mirela, sunt din Craiova şi am 33 de ani. În urmă cu câteva luni, am instalat o cameră video în dormitorul bebeluşului nostru. Asta pentru că am angajat o dădacă filipineză, că tot e la modă, şi voiam să ne asigurăm că nu se întâmplă cine ştie ce. Să avem control, înţelegi ce zic. S-a întâmplat însă o mare nenorocire. În urmă cu câteva seri, în timp ce eu eram la birou, am văzut ceva urât tare. Soţul meu şi dădaca erau în dormitorul copilului. Stăteau de vorbă şi, la un moment dat, au început să se sărute. Imediat după, au ieşit din dormitor şi nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că nu am acces video în alte camere. De patru zile, nu mai sunt om. Nu ştiu ce să cred, nu ştiu ce să fac. Apelez la tine pentru un sfat prietenesc. Ce să fac?

psiholog
Draga mea, nu trebuie să iei decizii la nervi. Va trebui să ai o discuţie cu soţul tău, să-i spui ce ai văzut. Sa-l confrunţi şi să vezi ce explicaţii îţi dă. Într-adevăr, este dureros ce s-a întâmplat, sau mai bine zis ce ai văzut, pentru că doar soţul tău şi bona ştiu adevărul întreg.

Poate a fost doar un simplu sărut, poate nu. Nu ştii cine a început acea joacă şi de ce. Vorbeşte cu soţul tău serios şi cere-i să-ţi explice. Şi nu lua vreo decizie înainte să afli ce are de spus. Aveţi un copil împreună şi trebuie să judeci la rece. Mult noroc!
 

Citeste despre:rubrica sex# # psiholog sex


Share On Facebook