Loading the player...

Cei care au făcut şi altceva decât să înveţe în studenţie (mai ales cei care au stat în Regie) îşi amintesc cum ne îmbătam cu vodcă ieftină la pet în camera de cămin, ca să ne ”permitem” apoi să tragem de o bere în club, până spre dimineaţă.

Cam la fel au acţionat şi Christina Ich (citeste AICI despre ultimele ei peripetii) şi prietena ei Diana (fosta lui Vladimir Drăghia) joi seara.

Beau şi (fast) food ca maşina de cusut

Deşi şi-au petrecut seara într-unul din cele mai bune restaurante de top din nordul capitalei, Christina şi Diana nu erau pregătite să facă mai mult decât să stea pe-o sticlă de cola toată noaptea. Drept dovadă, în jurul orei 1:15, cele două au ras-o de acolo şi s-au oprit direct la McDrive-ul de pe Barbu Văcărescu, unde şi-au comandat două meniuri mari, cu sucuri cu acid şi zahăr cu tot.

Say ”Dublucheese”, girls! Christina Ich şi prietena ei au mâncat în noaptea de joi spre vineri la cel mai luxos restaurant din oraş. Asta dacă oraşul era Galaţi şi anul 1998
Say ”Dublucheese”, girls! Christina Ich şi prietena ei au mâncat în noaptea de joi spre vineri la cel mai luxos restaurant din oraş. Asta dacă oraşul era Galaţi şi anul 1998

Ce ţi-e şi cu fiţoasele astea care refuză cadourile de la milionari!

Acum să nu ne înţelegeţi greşit! Din punctul nostru de vedere e semn bun că fetele pleacă din ditamai restaurantul de figuri ca să ia cina cu 15 lei în maşină. Dacă făceau ca unele dintre suratele lor, puteau să mănânce ceva mult mai rafinat direct într-o cameră de hotel, ba chiar direct de pe pătrăţelele abdominale ale unui milionar mai deschis la pungă. Când ai orgoliu şi standarde, însă, asta este: în loc de brunch în Big Apple merge canci cu Big Mac.
Chiar şi aşa, imposibil ca fetele să fi fost singure în tot restaurantul ăla. Nu ştim exact ce băieţi le-au însoţit, dar faptul că n-au comandat şi ei măcar un aperitiv, nişte cornete de caviar sau un bol de cristal cu mici, să fie acolo, la masă, ne face să credem că nu sunt tocmai cei mai iscusiţi gentlemani. Altfel, situatia se leaga, in sensul in care Christina se plange tare ca sponsorul principal e chitros tare (printre exemple ar sta si ziua Christinei - in acelasi local unde a fost si in seara despre care v am povestit mai sus - care a fost organizata intr-o jenanta economie, nota de plata fiind lasata neplatita de sponsor, "pe caiet").

Radu Constantin Florian

 

Citeste despre:christina ich şi diana, christina fosta lui vladimir drăghia


Share On Facebook