Avem cele mai noi imagini cu iubita lui Pițurcă Jr. însărcinată în ultima lună

Autor: I.D.
Publicat: 06/10/2019 | 23:06

Chiar dacă, inițial, Cristina ICH a negat cu vehemență că ar fi gravidă, acum numără zilele până la momentul în care își va ține bebelușul în brațe. Cu toate că este în ultima lună de sarcină, ”Prințesa Instagramului” pare să fie o graviduță extrem de activă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu iubita lui Pițurcă Jr. (CITEȘTE ȘI: FOSTA MISS ROMÂNIA I-A ÎNAPOIAT INELUL IUBITULUI MILIONAR, DAR EL RECLAMĂ CĂ I L-A SCHIMBAT CU O ”TINICHEA”)

În urmă cu aproximativ trei luni, Cristina ICH a recunoscut, în sfârșit, că este însărcinată, asta după ce site-ul nr. 1 din România dezvăluia, în exclusivitate, că va avea un copil. “Prințesa Instagramului ” a negat, inițial, cu vehemență acest lucru. Iar acum mai are puțin și va deveni mamă. (NU RATA: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

Gravidă în luna a noua, Cristina ICH este în formă maximă

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Cristina ICH și pe iubitul ei, Alexandru Pițurcă, fiul celebrului tehnician Victor Pițurcă, în zona de nord a Capitalei, acolo unde cei doi au ales să se relaxeze la unul dintre restaurantele din zonă.

Cu toate că se află în ultima lună de sarcină, ”Prințesa Instagramului” pare să fie o graviduță activă, care nu se „menajează”. Îmbrăcată elegant, așa cum ne-a obișnuit, sexoasa brunetă era într-o formă fizică de invidiat. Imediat ce au coborât din bolidul de lux condus de Piți Jr, cei doi s-au îndreptat cu pași repezi spre intrarea în local. Dacă, până acum ceva timp, bruneta ezita să își etaleze burtica de graviduță, acum se pare că lucrurile s-au schimbat radical. Chiar dacă mai are puțin și naște, Cristina ICH nu ezită să iasă în public și să frecventeze localurile de fițe. (NU RATA: GIGI BECALI I-A ”CONFISCAT” BENTLEY-UL DE 250.000 € NEPOTULUI INTRAT ÎN DIZGRAȚIE!)

ICH a negat că e gravidă, dar acum numără zilele până va naște

Cristina ICH a ținut, inițial, sarcina ”la secret”!

Nici nu știu ce să scriu… Sunt copleșită de emoții și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: «Iubirea – și fericirea, în general – nu este o pleașcă gratuită»!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu… Și sunt sigură că nu doar pentru mine.
Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru”, a scris Cristina ICH pe pagina ei de Instagram.

Cristina ICH, alături de iubitul ei, Alex Pițurcă

“Presiunea celor din jur a fost uriașă”

„Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1.000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: «Ich, nu mai ești singură!», deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.
Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta 😅) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de mii de ani aceleași.

Au trecut șase luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.
Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!”, adăuga frumoasa brunetă.

“Unele lucruri nu sunt de «împărțit»”

„Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a «smulge» informații despre ceva atât de personal.
Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!
Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. 🙂

Cam atât. V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de «împărțit» pe platformele de socializare. Vă mulțumesc!“, se încheia mesajul Cristinei Ich pe pagina sa de Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...