Avem dovada că Răzvan Simion nu e deloc fidel! Prezentatorul de la Antena 1 una declară la TV, alta este realitatea

Publicat: 21/04/2019 | 08:08

Pentru că face parte din categoria ”bărbaților cum trebuie”, Răzvan Simion știe ce trebuie să cumpere de la supermarket atunci când se împarte între serviciu și acasă. Cu toate că promovează o anumită marcă de bere, matinalul de la Antena 1 a răvășit frigiderul concurenței. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & NOUA IUBITĂ. S-AU ÎNTÂLNIT ÎN SECRET LA 2 NOAPTEA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe colegul de platou a lui Dani Oțil într-un supermarket din Corbeanca, acolo unde a făcut un scurt popas în drumul său de la serviciu spre casă.  Cum este un bărbat hotărât care știe ce își dorește, Răzvan Simion a mers direct la țintă, conform zicalei ”punct ochit, punct lovit”.(NU RATA, AICI: AM AFLAT CAUZA REALĂ A DESPĂRȚIRII DINTRE SLAV & BOMBARDIERA! RELAȚIA S-A RUPT ÎNCĂ DE ACUM O LUNĂ CÂND…)

De cum a intrat în magazinul cu pricina, matinalul de la Antena 1 s-a îndreptat glonț spre frigiderul cu bere și fără să stea pe gânduri a înșfăcat cinci sticle. Surprinzător, Răzvan Simion a ales cu totul altă marcă de bere față de cea pe care o promovează împreună cu colegul și prietenul său Dani Oțil și care este dedicată ”bărbaților cum trebuie”.(NU RATA, AICI: AVEM IMAGINI EXCLUSIVE CU FOSTUL INFORMATOR ”MIRON”!)

Răzvan Simion a mers la cumpărături

După ce devastat frigiderul concurenței, celebrul bărbat s-a îndreptat spre casa de marcat, acolo unde a așteptat cuminte, iar după ce a plătit sticlele și-a luat sacoșica și s-a mers spre mașina din parcare.(NU RATA, AICI: ANDREEA BĂLAN A SEMNAT NOUL CONTRACT CU ANTENA 1! E VORBA DE…)

Răzvan Simion și-a cumpărat mai multe sticle de bere

Răzvan Simion a divorțat în urmă cu 3 ani!

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de soția sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 frați şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relația cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.(NU RATA, AICI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY S-A DESPĂRȚIT DE IUBI & S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ! ATENȚIE, IMAGINI +18)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...