Avem primele imagini cu iubita secretă a unuia dintre cei mai puternici politicieni din România! Şeful PSD s-a mutat cu fosta asistentă la un an de la divorţul de Bombonica!

Publicat: 11/11/2016 | 00:05

În primăvara acestui an, după ce se uscase cerneala pe certificatul lui de divorţ, şeful PSD, Liviu Dragnea, făcea primele şi singurele declaraţii despre separarea de Bombonica, femeia cu care a împărţit încă din timpul facultăţii o poveste de dragoste. ”E o durere aici. Ea (n.red. – fosta doamnă Dragnea) nu a mai rezistat la atâtea atacuri. Nu au fost alte lucruri, discutăm, ne întâlnim, ne vedem cu copiii”, se confesa liderul pesedist la Antena 3.

De atunci, lui Dragnea i s-au atribuit, prin presă, mai mult sau mai puţin voalat, trei, patru relaţii cu diferite domnişoare cu ”afinităţi social-democrate”. Nimic oficial însă. Şeful PSD a rămas însă impasibil, fără să intre într-un joc al declaraţiilor. Adevărul despre iubita lui secretă îl ştiau doar el şi… CANCAN.ro.

Liderul social-democrat a divorţat cu discreţie de fosta soţie, Bombonica
Liderul social-democrat a divorţat cu discreţie de fosta soţie, Bombonica

Niciuna dintre domnişoarele pe care celelalte publicaţii le-au pomenit într-un context amoros alături de Dragnea nu era ”varianta corectă”. Pe aceasta, v-o dezvăluim noi, chiar azi, în premieră! CANCAN.ro a găsit-o pe tânăra care i-a alinat durerea liderului PSD după divorţul de Bombonica, căci am stabilit că la mijloc a fost vorba despre ”o durere”.  (cele mai noi parfumuri le găsiţi pe parfumeria.ro – siteul de shopping nr. 1 al vedetelor )

Fosta asistentă de la minister îi ”tratează” insomniile!

Irina Alexandra Tănase i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când politicianul era la comanda Ministerului Dezvoltării. Deci, într-un fel, era apropiată de problemele şefului ei de la acea dată şi, până la urmă, cine ar fi putut să-i oblojească rănile sufleteşti mai abitir decât ea, când ştia exact cauza ”durerilor”?!

La capătul unei zile de muncă, Irina Tănase a dat fuga la mall înainte să ajungă acasă
La capătul unei zile de muncă, Irina Tănase a dat fuga la mall înainte să ajungă acasă

Probabil aşa a gândit şi Dragnea la puţin timp după divorţ, chiar dacă la 24 de ani (cât are Irina) se presupune că nu ai o ”expertiză” amoroasă solidă ca să scoţi din colapsul emoţional un bărbat de 54. Chiar şi aşa, Irina s-a descurcat în ciuda vârstei crude, iar şeful PSD a ”promovat-o” de la statutul de (fostă-)asistentă de ministru, care se îngrijea de mapa lui personală, la cel de asistentă pe probleme sentimentale care să se îngrijească de… viaţa lui personală! Şi cum, după un divorţ, se spune că nopţile sunt cele mai grele, Dragnea a mutat-o în apartamentul său din zona Pieţei Domenii din Capitală pe noua sa iubită, de acum oficială!

Ea la fitness, el la partid

Marţi seară, Irina a ajuns la blocul în care locuieşte cu Liviu Dragnea şi a parcat în subteran, iar după două ore a apărut şi politicianul
Marţi seară, Irina a ajuns la blocul în care locuieşte cu Liviu Dragnea şi a parcat în subteran, iar după două ore a apărut şi politicianul

Uşor, uşor, tânăra de 24 de ani s-a integrat în casa lui Liviu Dragnea şi nu doar că şi-a cărat toate lucrurile acolo, ci şi-a făcut şi o dublură după cheile de la intrare. Relaţie serioasă. Dovadă că marţi seară, pe 8 noiembrie, după o sesiune de shopping la mall, Irina a ajuns în jurul orei 22.00, la imobilul unde locuieşte împreună cu liderul social-democraţilor. A parcat în subteran (am remarcat că avea şi telecomanda de la barieră!), iar peste două ore avea să apară şi marele Boss, care până atunci fusese în direct, la Antena 3. Politicianul a tras maşina de serviciu în acelaşi garaj subteran, iar până a doua zi, puţin după prânz, au rămas amândoi în apartament. 

Miercuri la prânz, Irina şi Liviu Dragnea au părăsit separat, la un interval mic de timp,  imobilul în care îşi trăiesc povestea de dragoste
Miercuri la prânz, Irina şi Liviu Dragnea au părăsit separat, la un interval mic de timp, imobilul în care îşi trăiesc povestea de dragoste

Schimbată de haine, într-un echipament sportiv, blonda a plecat de acasă a doua zi, miercuri, la ora 12.05, direct la World Class hotel Mariott. După probabil la birou, ea continuând să lucreze ca şi consilieră în Ministerul Dezvoltării pe un salariu modest de 2000 de lei/lună, nu ca alte iubite de politicieni chiar mai mici în grad ca preşedintele PSD, care sunt plătite cu zeci de mii de ron lunar ! La nici jumătate de oră, a urmat-o iubitul ei, care de acasă a plecat ţintă la sediul de partid, semn că politica are locul ei special în viaţa lui Liviu Dragnea, aşa cum are şi Irina.

După ce a petrecut o noapte cu noua lui iubită, şeful PSD s-a dus ţintă la sediul de partid
După ce a petrecut o noapte cu noua lui iubită, şeful PSD s-a dus ţintă la sediul de partid

Cine are mai multe informaţii, ne poate scrie pe pont@cancan.ro!

Adrian Nicolae

Citește și...