dorel

Actorul Mihai Rait Dragomir (35 de ani), cunoscut publicului larg drept Dorel din Las Fierbinti, iubeste cu patos de cateva saptamani o veritabila bomba sexy din showbiz-ul autohton. CANCAN.ro a aflat totul despre relatia lor de amor.

Dorel din Las Fierbinti a ales o mondena, pe Dj Harra, cu care este intr-o relatie de cateva saptamani
Dorel din Las Fierbinti a ales o mondena, pe Dj Harra, cu care este intr-o relatie de cateva saptamani
Discret cu viata lui personala, Dorel din Las Fierbinti nu se afiseaza prea des cu femeile din viata lui, motiv pentru care si le tine atat de mult timp ascunse. Asa s-a intamplat si cu ultima iubita, Ioana Chiorcea, despre care s-a aflat abia in 2015 ca aveau o relatie de trei ani. Oricum, nici bine nu si-a  obisnuit fanii din Las Fierbinti ca are o relatie ca a devenit si burlac, insa nu pentru mult timp. Totul s-a intamplat dupa sarbatori, Ioana si Dorel au ales sa se desparta, insa nu va ganditi ca actorul Mihai Dragomir sufera din dragoste, caci la scurt timp s-a aruncat in bratele focoasei Dj Harra, impreuna cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste, evident, la inceput, de doar cateva saptamani.
DJ Harra iubeste din nou, iar alesul este ... Dorel
DJ Harra iubeste din nou, iar alesul este ... Dorel
CANCAN.ro
, deja evident, site-ul numarul 1 al Romaniei, dezvaluie in exclusivitate ca Dana Neacsu, alias Dj Harra, este indragostita pana peste cap de carismaticul actor, cunoscutul Dorel din Las Fierbinti, care ar fi cucerit-o cu umorul lui sigur si bun. De altfel, cei doi petrec foarte mult timp impreuna in locuinta actorului din zona Titan. Dana si Mihai nu s-au mutat inca impreuna, insa nu mai e mult pana acest lucru se va intampla, caci din 7 zile ale saptamanii 4 sunt in casa lui.

S-au despartit in 2015

Mihai Dragomir, alias Dorel din Las Fierbinti, a avut o relatie de iubire cu Ioana Chiorcea, care lucreaza intr-o companie naţionala si e pasionata de teatru si de dans. Nu stim ce s-a intamplat intre cei doi, insa cert este ca nu s-au mai inteles si nici celebrarea celor trei ani de relatie nu i-a mai unit pe cei doi. In noiembrie 2015, Ioana si Mihai erau impreuna, insa dupa sarbatori ceva s-a rupt intre cei doi. La doua luni dupa despartirea de iubita lui, in viata actorului a intervenit Dana Neacsu, alturi de care traieste o idila.

Dorel din Las Fierbinti a avut o relatie de trei ani cu Ioana
Dorel din Las Fierbinti a avut o relatie de trei ani cu Ioana

Dj Harra a punctat cateva relatii

Dana Neacsu are cateva relatii in palmares, iar printre cele mai cunoscute se numara cea cu Liviu Varciu, Catalin Badauta si un fotbalist poreclit Luis Figo. Dj Harra a devenit cunoscuta dupa ce a inceput sa faca show-uri in sanii goi. Artista a mixat ani la rand prin cluburi imbracata cat mai sumar. In ultima perioada, Dana a lipsit din peisajul monden, desi a fost mereu in prim plan "datorita" scandalurilor cu fostii iubiti.

Dj Harra a ascuns pana acum relatia cu Dorel din Las Fierbinti
Dj Harra a ascuns pana acum relatia cu Dorel din Las Fierbinti

Larisa Ciută

Citeste despre:dj harra dorel las fierbinti, dana neacsu, las fierbinti, dana neacu iubire


Share On Facebook