Baba sufera la frumusete! Vezi aici cum Pamela de Romania a suportat zeci de injectii pentru a-si mari buzele! Are interzis la sarut, sex oral, dentist si solar!

Publicat: 16/08/2012 | 00:00
Simona Trasca isi mareste buzele periodic, iar chinul de a suporta cele cateva zeci de intepaturi nu o mai sperie. Blonda a facut o vizita la cabinetul medicului estetician, de unde a plecat mai mult decat satisfacuta: cu un bot mare si frumos.

Asezata pe masa din cabinetul esteticianului Raluca Iliescu, Simona Trasca a suportat intai o anestezie in gingie, pentru ca zona bucala sa-i amorteasca: „nici nu mai stiu cate intepaturi mi-a facut, fara numar, in orice caz. Sunt multumita, am un bot mare si frumos. Timp de sapte zile, nu am voie sa ma sarut, sa merg la dentist sau la solar, dar nu am un iubit. Culmea, data trecuta cand mi-am marit buzele chiar mi-am gasit un iubit, asa ca poate da norocul peste mine si de data asta” a povestit Simona, pentru CANCAN.

Simona Trasca explica de ce este singura: „Nu-i mai suport pe barbati, nu le mai tolerez magariile!”

Pamela de Romania, batuta crunt intr-un club de fite! Mort de beat iubitul Sanzianei i-a rupt mana Simonei Trasca dupa ce batut-o!

Recomandarea CIAO.RO