Bagajul de cală: cele mai bune recomandări ca să-ți cumperi trolerul potrivit

Publicat: 15/03/2019 | 16:32
Bagajul de cală: cele mai bune recomandări ca să-ți cumperi trolerul potrivit

Ai de gând să pleci într-o vacanță de minimum o săptămână, împreună cu partenerul de viață și cu copiii? Dacă așa stau lucrurile, o să fie nevoie să cumperi bilete de avion care să vă permită să luați cu voi bagaje pentru cală. În cazul în care partenerul tău nu are încă un troler adecvat pentru cală, cumpără unul. Ca să alegi trolerul de cală potrivit, am pregătit o serie de recomandări pentru tine. Sfaturile noastre o să te ajute să cumperi repede trolerul necesar pentru sejurul cu familia.

Profită de promoțiile Altex la trolere

Cel mai bun lucru pe care îl poți face dacă vrei să-ți cumperi un troler de calitate, însă la un preț foarte bun, este să nu ratezi promoțiile Altex din această perioadă. Profită de reducerile de 20%, 30% sau chiar mai mari de 40% din oferta Altex de trollere și alege produsul cel mai bun pentru transportul bagajului la cală. Altex îți pune la dispoziție o gamă variată de trolere medii, mari și extra-large. Tot ce trebuie să faci este doar să identifici trolerul potrivit nevoilor tale și să-l comanzi online, foarte simplu și rapid.

Nu doar prețul contează când alegi un troler

Prețul este, cu siguranță, un aspect foarte important de care să ții cont când alegi un troler, însă nu reprezintă singurul detaliu. În afară prețului, contează materialele din care sunt confecționate toate componentele unui troler – carcasa, fermoarele, roțile, mânerele, căptușeala și sistemul de siguranță. Cu cât materialele sunt de o calitate mai bună, cu atât o să te poți bucura pentru mai mult timp de troler.

Îți recomandăm să acorzi atenție tuturor componentelor despre care am amintit mai sus, nu doar un unora dintre ele. În eventualitatea în care ți-ar plăcea un troler mai rezistent, îți recomandăm să iei unul cu o carcasă mai dură, chiar dacă un asemenea obiect o să cântărească mai mult. De asemenea, te sfătuim să optezi pentru un produs cu patru roți, care se rotesc în diverse direcții, în așa fel încât trolerul să poată fi tractat sau împins cu ușurință.

Alte aspecte pe care să le iei în considerare la cumpărare unui troler sunt capacitatea sa și compartimentare. Capacitatea trolerului se măsoară în litri și diferă destul de mult, de la model la model. Un troler extra-large, de exemplu, are o capacitate de peste 51 de litri, în vreme ce un troler mic dispune de o capacitate de circa 10 litri. Referitor la compartimentare, ideal ar fi trolerul să aibă două compartimente principale și cât mai multe compartimente secundare. Numărul mare de compartimente ajută la o organizare mai bună a bagajelor.

Pe lângă preț, calitatea materialelor de fabricație, capacitatea și numărul compartimentelor, când alegi un troler este bine să iei în considerare și următoarele: sistemul de siguranță și designul. În ceea ce privește sistemul de siguranță din dotarea trolerului, ai trei variante la dispoziție: cu cheiță, cu cifru sau cu lacăt. Când vine vorba de designul trolerului, contează doar ceea ce îți place ție, iar opțiunile sunt nenumărate. O să constați că pe piață există modele animal print, cu carcase lucioase/mate, sportive sau office. Important este să cumperi trolerul care se apropie cel mai mult de așteptările tale estetice.

https://altex.ro/trolere-vacanta/pag/

Nu uita de dimensiunile trolerului

Trolerul de cală potrivit are nu doar prețul corect, capacitatea adecvată, numeroase compartimente, un sistem de siguranță performant și designul pe care îl preferi, ci și dimensiunile optime. Iar prin dimensiuni înțelegem înălțime, lățime și adâncime. Dacă îți dorești ca bagajul tău de cală să poată fi transportat în avion fără să plătești în plus, ar fi bine să te asiguri că trolerul se încadrează în dimensiunile și greutatea maximă impuse de compania aeriană cu care o să călătorești.

Spre deosebire de bagajul de mână, unde limitele de greutate și dimensiuni sunt similare la toate companiile aeriene, în cazul bagajului de cală limitele variază destul de mult. Unele companii de zbor permit ca bagajul de cală ai aibă o înălțime maximă de circa 70 de centimetri și o greutate de circa 20 de kilograme, în vreme ce altele acceptă trolere de peste 35 de kilograme și cu o înălțime mai mare de un metru. Important este ca, de fiecare dată când călătorești cu bagaj de cală, să verifici dimensiunile și greutatea maximă în care să încadreze trolerul.

Citește și...