Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu aproape cinci luni, însă se pare că ne pregăteşte o nouă surpriză! Blonda a anunţat că până anul viitor vrea să devină mamă din nou, iar gesturile o trădează că ar fi însărcinată din nou.

Bianca Drăguşanu e maestru în diversiune, iar dovadă stau imaginile din timpul primei sarcini, pe care a ascuns-o cu ajutorul genţilor până în trimestrul al doilea.

Bianca Drăguşanu îşi ascunde din nou abdomenul în spatele genţilor, ca pe vremea când era însărcinată cu Sofia
Bianca Drăguşanu îşi ascunde din nou abdomenul în spatele genţilor, ca pe vremea când era însărcinată cu Sofia

Se pare că, la aproape cinci luni după ce a născut-o pe fiica ei, blonda recurge din nou la gestul acesta şi a început din nou să-şi ascundă abdomenul de care era tare mândră în spatele genţilor imense.
Dacă la începutul anului, Bianca îşi fotografia abdomenul şi şi-l expunea, mândră de faptul că a reuşit să scape de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii, acum a început din nou să poarte bluze largi şi să-şi mascheze burta cu geanta.
Să fie oare ăsta semnul prin care se trădează că este din nou însărcinată şi că-şi va îndeplini curând visul de a deveni mamă din nou anul acesta, aşa cum a declarat de nenumărate ori?

Citeste despre:bianca dragusanu, bianca dragusanu sarcina, bianca dragusanu insarcinata


Share On Facebook