Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat! Şi-au petrecut noaptea împreună: „Mă iubeşte”

Autor: A. D.
Publicat: 26/03/2020 | 16:37

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unnul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a fost una tumultoasă, presărată cu o mulțime de împăcări și despărțiri. Deși au divorțat și a părut că povestea lor a ajuns la final, Bianca și Alex nu pot sta departe unul de altul.

Chiar dacă în ultimul timp, Bianca declara că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul soț și chiar vorbea despre strângerea unor dovezi pentru a obține un ordin de restricție contra lui Alex Bodi, se prea că în realitate lucrurile nu stau chiar așa. (CITEȘTE ȘI: FABULOS! CE FĂCEAU, DE FAPT, BIANCA DRĂGUŞANU ŞI ALEX BODI ÎN TIMP CE SE CERTAU LA TV! NOI DEDESUBTURI DESPRE DIVORŢ)

Imediat după ce Alex Bodi s-a întors pe meleagurile românești, Bianca nu a rezista prea mult și a mers să îl vadă. Recent,  Alex Bodi a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare în care le arăta fanilor, cum își petrece timpul în autoizolare. Numai că în timp ce filma împrejurările locuinței sale, în cadru a apărut  și Bianca, chiar în sufrageria lui. (VEZI ȘI: CUM S-A FILMAT BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. “SUNT UN EXEMPLU POZITIV! NU VĂ IMPACIENTAȚI CĂ…”)

„Îmi doresc foarte tare ca lucrurile să se schimbe”

În urma acestui episod, Alex Bodi a confirmat pentru cei de la Antena Stars, că din punctul lui de vedere formează din nou un cuplu, doar că nu ar vrea să confirme doar el, motiv pentru care a lăsat-o pe Bianca Drăgușanu să spună lucrurilor pe nume.

„Noi suntem în construcție și sunt aici pentru că vreau să îl cred. Îmi doresc foarte tare ca lucrurile să se schimbe în bine, dacă există această șansă.  Nu are ce să îmi reprșeze și consider că mă iubește, dacă a făcut niște eforturi pentru a-mi demonstra niște lucruri, pe care, până acum, nu le-a mai făcut. Nu va fi ușor să trecem peste, nu cred că este simplu, dar nu cred că are cineva dreptul să ne judece. Suntem doi oameni asumați și nu vreau să mă mai explic în fața nimănui.” a spus blondina, pentru Antena Stars.

Citește și...