A MURIT. Bianca Rus, distrusă de durere: „Ne este greu să găsim cuvintele potrivite”

Publicat: 18/04/2019 | 18:17

Bianca Rus este în doliu. Cântăreața a pierdut o prietenă dragă și a publicat un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook.

„Ne este greu să găsim cuvinte potrivite atunci când am aflat că Hotca Florentina a plecat pentru totdeauna.O lumânare aprinsă și gândurile familiei Rus: Sincere condoleanțe!”, a scris Bianca Rus, pe Facebook.

Bianca Rus, în doliu: ”Ne este greu să găsim cuvinte potrivite…”

Și Rodica, mama Biancăi Rus, a fost afectată de această pierdere, postând la rândul ei un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: BIANCA RUS, ÎMBRĂCATĂ SUMAR, ÎȘI UMILEȘTE FOSTUL SOȚ: ”BINE CĂ NE-AM DESPĂRȚIT ÎNAINTE, NU ERA BINE SĂ MĂ PRINDĂ NOUL AN CU GUNOIUL ÎN CASĂ!”)

„Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică, iar vouă dragele mele Hermina si Stefania să vă dea tăria să treceţi prin această grea încercare. Adio draga prietena Florentina!”, a scris Rodica Rus.

Bianca Rus a dat jos 50 de kilograme

Bianca Rus a dat jos 50 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut! Pentru a ajunge la silueta dorită, artista s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o operație de micșorare a stomacului. Vedeta recunoaște că privește cu mândrie în oglindă după un astfel de succes. Tonusul este altul, nu îi mai place să mânânce așa cum se întâmpla cu mai mult timp în urmă și… a renunțat chiar și la platformele de 50 de centimetri. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ BIANCA RUS A PIERDUT PRIMUL PROCES CU SOȚUL! AVEM DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ DE LA JUDECĂTORIE)

„Mă simt foarte satisfăcută atunci când mă uit în oglindă. Este ceva bine rău de tot. Nici nu mai îmi place să fac ceea ce făceam înainte. Nu mai îmi place să mănânc sau să port papainoage. Am renunţat la platformele de 50 de centimetri (…) Cu hainele stau mai prost pentru că tot slăbesc. Acum voi încerca să mă menţin. Acum am 58 de kilograme de la peste o sută cât cântăream în trecut.” a declarat Bianca în urmă cu ceva timp.

Citește și...