Bietul Zilei » Nicio surpriză » „VERDE” și ieri » Astăzi 100% „Nations League!”

Publicat: 05/09/2020 | 10:06
Bietul Zilei » Nicio surpriză » „VERDE” și ieri » Astăzi 100% „Nations League!”

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Astăzi vom ținti cel de-al cincilea „verde” consecutiv al lunii septembrie cu selecții din fotbal. Ne vom axa pe dueluri programate în „Nations League”.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge pe „Parken” la super-duelul Danemarca – Belgia. Ne așteptăm la un meci spectaclos, cu goluri motiv pentru care vom paria în consecință pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. De notat ar fi că selecția noastră a fost câștigătoare în toate cele șase confruntări „all-time” dintre cele două reprezentative.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge la duelul pe care Anglia îl va susține pe terenul Islandei, viitoarea adversară a „tricolorilor” la barajul pentru Campionatul European. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria Angliei, diferența de valoare dintre cele două naționale fiind uriașă.

Închidem Biletul Zilei cu partida Suedia – Franța. „Cocoșii” pleacă favoriți la victorie în acest duel însă noi vom paria „safe” pe „2 cu Handicap 0” ceea ce înseamnă că dacă Franța nu se va impune iar duelul se va termina nedecis atunci selecția noastră va primi cota „1”.

Biletul Zilei       
ora 19:00 Islanda – Anglia – 2 – cota 1.28
ora 21:45 Danemarca – Belgia – Peste 1.5 goluri – cota 1.25
ora 21:45 Suedia – Franța – 2 cu Ha 0 – cota 1.26
Cota totală: 2.01