Biletul Zilei »» 100% fotbal pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/05/2019 | 13:18
Biletul Zilei »» 100% fotbal pentru profit!
Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul de pe „Red Bull Arena”, acolo unde RB Leipzig va primi vizita celor de la Bayern. Gazdele sunt sigure de prezența în sezonul viitor al Champions League, în timp ce adversarii sunt aproape campioni având 4 lungimi avans față de Dortmund cu două etape rămase de disputant din acest sezon. În aceste condiții, ar trebui să vedem un meci spectaculos cu multe goluri. Noi pariem „safe” pe minim un gol marcat în primul mitan.

Cea de-a doua selecție vine din Championship, unde Aston Villa se va duela cu WB în prima manșă a semifinalelor din cadrul playoff-ului. Gazdele au impresionat pe finalul sezonului regular și în mod normal nu ar trebui să piardă în fața propriilor fani, iar noi vom miza pe „1X”.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Serie A, dintre Cagliari – Lazio. Gazdele au 5 victorii în ultimele 6 partide disputate pe teren propriu, în timp ce oaspeții au nevoie de puncte pentru a mai spera la un loc de Champions League. În aceste condiții mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

 

Biletul Zilei

ora 14:30, Aston Villa – West Brom, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.26

ora 16:30, RB Leipzig – Bayern, peste 0.5 goluri in prima repriza, cota 1.26

ora 19:00, Cagliari – Lazio, peste 1.5 goluri, cota 1.26

Cota totală: 2.00    

 

Citește și...