Biletul Zilei »» 100% fotbal pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 02/06/2019 | 12:35
Biletul Zilei »» 100% fotbal pentru profit!
Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Pentru a doua oară consecutive ne-am dublat investiția mizând pe faptu că Liverpool va câștiga Champions League în detrmientul lui Tottenham dar și pe celelalte două selecții, „oaspeții pauză sau final” în Horn – Wattens (1-3) și pe succesul obținut de A. Barty în disputa cu A. Petkovic (2-0).

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine de la duelul pentru play-off-ul Europa League din Austria. După ce în prima manșă s-a impus cu 2-1 în deplasare, Sturm Graz va primi vizita celor de la Rapid Viena. Formația gazdă are prima șansă la victorie și mizăm simplu pe cel puțin o reușită a celor de la Strum Graz.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine din prima ligă suedeză de la partida dintre AIK și Hammarby. Gazdele sunt favorite să se impună, dar mizăm „safe” pe minim un gol al celor de la AIK.

Închidem Biletul Zilei de astăzi tot cu un meci din Suedia. Este vorba de duelul dintre Elfsborg și Hacken se vor duela într-un meci care promite spectacol iar noi vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

 

Biletul Zilei        

ora 17:00, Sturm Graz – Rapid Viena, gazdele să înscrie, cota 1.22

ora 20:00, AIK – Hammarby, gazdele să înscrie, cota 1.28

ora 21:45, Elfsborg – Hacken, peste 1.5 goluri, cota 1.28

Cota totală: 2.00

Citește și...