Biletul Zilei » 100% fotbal pentru un nou „verde!”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/11/2019 | 08:42
Biletul Zilei » 100% fotbal pentru un nou „verde!”

Doar ghinionul ne-a privat ieri de un nou câștig la pariuri. Am pierdut șansa de a ne dubla investiția în minutul 90+5 al partidei dintre Lazio și Celtic.

Italienii au condus cu 1-0 și totul decurgea normal însă scoțienii au reușit incredibil să întoarcă rezultatul, reușind să marcheze golul victoriei în ultimul minut al prelungirilor, astfel că pariul nostru „1X” a devenit nul.

Celalate două selecții de pe Biletul Zilei de ieri, minim două goluri în St. Liege – Frankfurt (2-1), și „ambele marcheaza” la Feyenoord – Young Boys (1-1) au fost câștigătoare.

Biletul Zilei pe care vi-l propunem astăzi are trei selecții din fotbal. La baza biletului este duelul din Bundesliga, Koln – Hoffenheim, meci în care pariem că oasepții nu vor pierde. Celelate două selecții de pe Biletul zIlei de astăzi sunt de la duelurile dinligile inferioare din Olanda și Austria, meciuri în care vom miza pe goluri.

BILETUL ZILEI                          
KOLN – HOFFENHEIM  X2  COTA 1.48
EXCELSIOR – EINDHOVEN  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.17
AMSTETTEN – AUSTRIA LUSTENAU  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.16
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă nu știți unde să mizați pe aceste variante sau ce agenție propune cotele cele mai atractive, vă invităm să consultați clasamentul Pariuri1x2.ro cu cele mai bune case de pariuri din România.

 

 

Citește și...