Biletul Zilei » Am făcut profit și ieri » Astăzi pariem tot pe fotbal!

Publicat: 06/07/2020 | 11:10
Biletul Zilei » Am făcut profit și ieri » Astăzi pariem tot pe fotbal!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător, la fel ca și cel de sâmbătă. Ne-am dublat fără emoții investiția mizând pe fotbal. Astăzi vom miza tot pe „Sportul Rege” în încercarea de  ane dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la indigo, pe selecția „peste 1.5 goluri”. Ne vom îndrepta atenția către duelul primelor două clasate din play-out-ul Ligii 1 de pe „Anghel Iordănescu” dintre FC Voluntari și Viitorul Constanța, meci care promite spectacol și goluri multe, la fel ca și duelul din liga secundă din Norvegia dintre Jerv și Sandnes. Remarcăm faptul că în ultima confruntare directă s-au înscris cinci goluri.

Închidem Biletul Zilei cu barajul pentru menținerea/promovarea în Bundesliga dintre Heidenheim și Werder. În tur, la Bremen cele două formații au terminat nedecis, scor 0-0.  Bremen. În cuda acestui rezultat, bookmakerii le dau prima șansă la victorie în acest duel elevilor lui F. Kohfeldt, Bremen fiind în opinia specialiștilor echipa mai valoroasă și mai experimentată. Vom paria „safe” pe un meci în care Bremen să obțină un rezultat pozitiv.

Biletul Zilei
ora 19:00 Jerv – Sandnes, peste 1.5 goluri, cota 1.22
ora 20:00 FC Voluntari – Viitorul Constanța, peste 1.5 goluri, cota 1.30
ora 21:30 Heidenheim – Bremen, X2, cota 1.28
Cota totală: 2.03