Biletul Zilei » Astăzi, 100% Europa League!

Autor:
Publicat: 12/12/2019 | 08:43
Biletul Zilei » Astăzi, 100% Europa League!

Biletul Zilei pe care redacția noastră vi-l propune astăzi conține trei selecții de la duelurile care au loc astăzi în ultima etapă a fazei grupelor Europa League.


Pe Pariuri1x2.ro găsiți mereu cele mai bune ponturi la pariuri, analize detaliate și informații de ultimă oră.


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din „Gruia” dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow. Scoțienii sunt virtuali câștigători ai grupei în timp ce ardelenii sunt principalii favoriți la locul 2 pe care se clasează înaintea jocului. Echipa lui Petrescu își poate păstra locul în clasament chiar și cu un eșec, condiția fiind ca Lazio să nu se impună în Franța cu Rennes. Totuși pentru a nu sta la mâna rezultatului din Hexagon, trupa lui Petrescu este condamnată să obțină un punct în duelul cu Celtic.

Norocul ardelenilor este dat de faptul că Celtic încă nu a încheiat conturile în prima ligă din Scoția unde duce o luptă pentru supremație cu Rangers și se va menaja în „Gruia” urmând a veni cu rezervele. Ori acest aspect ar putea cântri decisiv în economia jocului având în vedere că „Bursucul” va arunca în luptă tot ce are mai bun, mai ales că și-a menajat titularii în capionat, aceștia nefăcând nici măcar deplasarea în Moldova unde CFR a cedat cu FC Botoșani. Vom paria „safe” pe „1X”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei mergem pe „Dragao” unde FC Porto se va duela cu Feyenoord. Gazdele sunt obligate la victorie pentru a fi sigure de primăvara europeană și ne așteptăm la un meci în forță al lusitanilor.

Închidem Biletul Zilei cu duelul dintre Rangers și Young Boys, meci care se va disputa în aceeași grupă cu cel dintre Porto și Feyenoord și pariem pe minim două goluri în meci.

Biletul Zilei                     
CFR Cluj- Celtic – „1X”- cota 1.26
Rangers- Young Boys – Peste 1.5 goluri- cota 1.28
FC Porto- Feyenoord- PSF 1- cota 1.25
Cota totală: 2.01