Biletul Zilei » Astăzi 100% fotbal!

Publicat: 16/07/2020 | 06:52
Biletul Zilei » Astăzi 100% fotbal!

Biletul Zilei pe care vi-l propunem astăzi conține trei selecții din fotbal. Ne vom îndrepta atenția către meciuri din SUA, Slovenia și Anglia.

Iată cum vom încerca să bifăm al cincilea „verde” din ultimele șase zile:

Prima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Este vorba de confruntarea din prima ligă din Slovenia dintre Mura și Ol. Ljubljana. Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă însă noi nu ne vom complica și vom paria „safe” pe selecția „2 cu handicap 0” ceea ce însemană că în cazul în care oaspeții nu se vor impune iar partida se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la „indigo”. Este vorba de duelurile Atlanta United – FC Cincinnati și Crystal Palace – Manchester United, care promit spectacol și multe goluri. Nu ne vom complica și vom paria „safe” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Remarcăm că selecția noastră a fost „verde” în cele trei confurntări anterioare de la duelul din SUA și în 4 din ultimele 5 „directe” la meciul dintre Crystal Palace și United.

Biletul Zilei
ora 16:00 Atlanta United – FC Cincinnati – Peste 1.5 goluri – cota 1.20
ora 21:30 Mura – Ol. Ljubljana – „2 cu Handicap 0” –cota 1.33
ora 22:15 Crystal Palace – Manchester United – Peste 1.5 goluri- cota 1.26
Cota totală: 2.01

Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!