Biletul Zilei » Astăzi pariem pe fotbal!

Publicat: 11/07/2020 | 09:49
Biletul Zilei » Astăzi pariem pe fotbal!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom paria pe meciuri din Italia, Anglia și Germania în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la „indigo”, pe minim două goluri marcate în meci. Este vorba de confruntarea dintre FC Ingolstadt 04- FC Nurnberg, meci contând pentru manșa retur a barajului pentru menținerea/promovarea în Zweite. În tur Nurnberg s-a impus fără să forțeze cu 2-0 și sunt toate premisele să asistăm la un meci pe contre în care gazdele vor fi obligate din start să atace, oaspeții urmând a lovi pe contraatac.

Pe aceeași selecție, „peste 1.5 goluri” în meci vom miza și la duelul dintre Juventus și Atalanta, meci care va avea loc în Serie A. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare de fiecare dată în ultimele cinci confruntări.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League unde în runda a 31-a va avea loc duelul dintre Norwich și West Ham. Gazdele sunt ca și retrogradate în timp ce oaspeții se află pe locul 16 cu trei lungimi deasupra liniei retrogradării. Pentru West Ham fiecare punct acumulat în clasament rerepzintă un mare plus motiv pentru care vom paria în consecință.

Biletul Zilei                  
ora 22:45 Juventus – Atalanta – Peste 1.5 goluri- cota 1.18
ora 19:15 FC Ingolstadt 04- FC Nurnberg – Peste 1.5 goluri – cota 1.34
ora 14:30 Norwich – West Ham – X2- cota 1.28
Cota totală: 2.02