Biletul Zilei » Astăzi pariem pe goluri pentru profit!

Publicat: 16/09/2020 | 10:08
Biletul Zilei » Astăzi pariem pe goluri pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi conține selecții din fotbal și hochei. Ne vom îndrepta atenția către duelurile care au loc în preliminariile Champions League, Europa League dar și în prima ligă de hochei a Rusiei și vom paria pe goluri în selecțiile noastre.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din calificările Champions League de la duelul dintre FC Midtjylland – Young Boys. Cotele oferite de bookmakeri ne indică un meci echilibrat. Remarcăm faptul că cele două echipe sunt croite pe atac, jocul fiind unul ofensiv motiv pentru care vom paria simplu pe o dispută cu cel puțin două goluri în meci.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea emoții. Vom miza tot pe două schimbări ale tabelei de marcaj în duelul din Europa League dintre Hammarby și Lech Poznan, dar și pe minim trei reușite în Novosibirsk – Dinamo Moscova, duel care se va disputa în cadrul primei ligi de hochei din Rusia. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigatoare în toate cele cinci runde disputate de echipa oaspete în acest sezon.

Biletul Zilei         
ora 15:30 Novosibirsk – Dinamo Moscova, peste 2.5 goluri- cota 1.20
ora 20:00 Hammarby – Lech Poznan, peste 1.5 goluri- cota 1.25
ora 21:30 FC Midtjylland – Young Boys, peste 1.5 goluri- cota 1.34
Cota totală: 2.01