Biletul Zilei » Avem procentaj 100% săptămâna aceasta » Astăzi ne dublăm investiția cu fotbal din Champions League!

Publicat: 19/08/2020 | 11:21
Biletul Zilei » Avem procentaj 100% săptămâna aceasta » Astăzi ne dublăm investiția cu fotbal din Champions League!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am mizat 100% pe selecții din fotbal și astfel ne-am dublat pentru a doua zi consecutiv în această săptămână investiția. Astăzi vom paria tot pe fotbal pentru profit.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Dechidem Biletul Zilei de astăzi cu două selecții din preliminariile Champions League în care vom paria pe favoriți. Mizăm că CFR Cluj se va impune în Malta cu Floriana și că M. Tel Aviv va câștiga pe teren propriu duelul  cu Riga FC, diferența de valoare  dintre favoriți și out-sideri fiind uriașă.

Tot pe favoriți vom paria și la ultima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi. Este vorba de cea de-a doua semifinală a Champions League care se va disputa între Lyon și Bayern Munchen. După ce i-au pus la respect pe catalani, administrându-le un sever 8-2, bavarezii nu concept să se împiedice de surpriza acestei ediții a Ligii Campionilor, Lyon, formație ce a scos din competiție Juventus și Manchester City. Bayern a rătat o formă de invidiat motiv pentru care astăzi nu e loc de surprize la Lisabona. Vom paria simplu pe victoria bavarezilor.

Biletul Zilei
ora 20:00, M. Tel Aviv – Riga FC, M. Tel Aviv să câștige, cota 1.36
ora 22:00, Floriana – CFR Cluj, CFR Cluj să câștige, cota 1.22
ora 22:00, Lyon – Bayern, Bayern să câștige, cota 1.22
Cota totală 2.02