Biletul Zilei » Cupa Franței, în vizorul nostru!

Publicat: 24/07/2020 | 07:15
Biletul Zilei » Cupa Franței, în vizorul nostru!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom paria pe finala Cupei Franței dar și pe dueluri din primele ligi din Australia și Turcia în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom merge în Hexagon unde vom paria pe victoria PSG-ului în finala Cupei Franței cu Saint-Etienne. Diferența de valoare între cele două formații este clar în favoarea lui Mbappe & co care a tranșat clar ultimele patru directe, printre care menționăm și un 6-1.

Continuăm cu un duel din prima ligă din Australia unde Central Coast Mariners va primi vizita celor de la  Newcastle Jets. Se anunță un duel dezechilibrat, gazdele fiind într-o criză profundă, având o serie de 11 meciuri consecutive în campionat cu eșecuri pe linie, ocupând ultimul loc în clasament cu 13 puncte. De partea cealaltă, aflată pe locul 7 cu 27 de puncte, la trei lungimi de locul 6 care duce în play-off, Newcastle Jets nu are decât varianta victoriei pentru a putea spera în îndeplinirea obiectivului. Nu ne complicăm și pariem acoperit pe „2 cu handicap 0” iar în cazul în care oaspeții nu se vor impune selecția noastră va primi cota 1.

Tot acoperit vom merge și în ultima selecție de pe Biletul Zilei. Vom paria pe dubla „X2” la confruntarea din prima ligă a Turciei dintre Antalyaspor – Galatasaray. Este ultima etapă iar Galatasaray trebuie să câștige pentru a-și păstra locul 5 în clasament. De partea cealaltă gazdele sunt  fără obiectiv fiind pe locul 8 cu 44 de puncte.

Biletul Zilei                 
ora 12:30 Central Coast Mariners – Newcastle Jets – 2 cu handicap 0- cota 1.30
ora 21:00 Antalyaspor – Galatasaray – X2 – cota 1.33
ora 22:10  PSG – Saint-Etienne -1 – cota 1.17
Cota totală: 2.02