Biletul Zilei » Duelurile din Europa League în prim plan!

Publicat: 10/08/2020 | 12:30
Biletul Zilei » Duelurile din Europa League în prim plan!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei ne vom îndrepta atenția către barajul de menținere/promovare în prima ligă din Elveția. După ce a pierdut cu 2-0 în deplasare, Thun va încerca să întoarcă soarta calificării în disputa cu Vaduz. Pariem „acoperit” „1 cu handicap 0” ceea ce însemană că în cazul în care gazdele nu se vor impune iar partida se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Pentru cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge la Koln, unde în sferturile de finală ale Europa League, Manchester United se va duela cu FC Copenhaga. După cum bine știți, calificarea se decide într-o singură manșă, EL urmând a se disputa sub forma unui turneu în Germania. Echipa pregătită de Solskjaer are clar prima șansă într-un meci care nu se anunță a fi spectaculos, miza fiind uriașă. În aceste condiții vom paria „safe” pe cel mult patru schimbări ale tabelei de marcaj.

Rămânem în Europa League pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei care vine de la cel de-al doilea meci programat astăzi în sferturile competiției. Inter și Leverkusen se vor lupta la Dusseldorf pentru un loc în „careul de ași” al competiției, iar partida se anunță a fi sub semnul echilibrului.

Biletul Zilei
ora 19:15, Thun – Vaduz, 1 cu handicap 0, cota 1.33
ora 22:00, Manchester United – FC Copenhaga, sub 4.5 goluri, cota 1.22
ora 22:00, Inter – Leverkusen, peste 1.5 goluri, cota 1.25
Cota totală: 2.02