Biletul Zilei » Golurile aduc profitul!

Publicat: 04/07/2020 | 09:13
Biletul Zilei » Golurile aduc profitul!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal. Vom miza pe dueluri din România, Turcia și Norvegia în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care va avaea loc în prima rundă a returului play-off-ului Ligii 1 între FCSB și FC Botoșani. După ce au pierdut contactul cu Universitatea Craiova și CFR Cluj, forrmații de care îi despart 11 respectiv 9 puncte, „roș-albaștrii” nu mai au decât varianta locului 3 pentru a fi 100% siguri de prezența la startul ediției viitoare a Europa League. E drept că bucureștenii mai au și varianta calificării în EL prin Cupa României, însă pentru a scăpa de emoții ssunt condamnați la locul 3. Adversara de astăzi se află la egalitate de puncte cu echipa roș-albastră, iar partida se anunță extrem de interesantă. În aceste condiții vom miza pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj și remarcăm faptul că această selecție a fost câștigătoare în ultimele 7 confruntări directe.

Pe aceeași selecție vom miza și la ultimele două partide de pe Biletul Zilei. Este vorba de confruntarea din Super Lig dintre Fenerbahce – Goztepe și pe duelul din prima ligă norvegiană dintre Valerenga – Aalesund, meciuri care se anunță spectaculoase, cu multe goluri și care nu ar trebui să ne dea nicio emoție.

Biletul Zilei                           
ora 14:30, Fenerbahce – Goztepe- Peste 1.5 goluri- cota 1.22
ora 20:00, FCSB – FC Botoșani- Peste 1.5 goluri- cota 1.35
ora 21:30, Valerenga – Aalesund- Peste 1.5 goluri- cota 1.22
Cota totală: 2.06