Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi mizăm pe același tipar!

Autor: Cristian P
Publicat: 07/01/2020 | 09:04
Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi mizăm pe același tipar!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat inteligent și astfel am început săptămâna pe plus. Am mizat pe minim două goluri în duelurile din Serie A dintre Bologna – Fiorentina (1-1) și Napoli- Inter (1-3) și pe victoria oaspeților în Dinamo Riga – Jokerit (0-7) și astfel ne-am dublat investiția.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Astăzi vom merge pe același tipar, respectiv două selecții din fotbal și una din hochei.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din hochei de la duelul care are loc în Rusia între Dinamo Moscova – Amur Khabarovsk. Este un meci în care gazdele promit spectacol însă noi nu ne complicăm și pariem „safe” pe minim două reușite ale lui Dinamo în acest meci.

Închidem Biletul Zilei cu două selecții din fotbal. În liga secundă din Spania, Zaragoza se va duela cu Gijon. Anticipăm un duel deschis, spectaclos și mizăm pe minim două goluri în meci. Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Cupa Ligii din Anglia unde în manșa tur a semifinalelor, pe „Old Trafford”, United se va duela cu City.  Este un meci care promite mult spectacol, mai ales că „cetățenii” au de luat și o revanșă după înfrângerea suferită în urmă cu exact o lună în Premier League, însă noi nu ne complicăm și pariem că tabela se va schimba de cel puțin două ori în acest meci.

Biletul Zilei
Manchester United- Manchester City– peste 1.5 goluri- cota 1.20
Dinamo Moscova – Amur Khabarovsk- Dinamo, peste 1.5 goluri- cota 1.22
Zaragoza- Gijon- peste 1.5 goluri- cota 1.40
Cota totală: 2.04  

Citește și...