Biletul Zilei » Ieri ne-am dublat fără emoții investiția » Astăzi pariem „safe” pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/01/2020 | 11:09
Biletul Zilei » Ieri ne-am dublat fără emoții investiția » Astăzi pariem „safe” pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și hochei cu ajutorul cărora țintim din nou profitul.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Prima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine din prima ligă de hochei din Rusia, unde Dinamo Riga va da piept cu Barys Nur-Sultan. Pariem simplu pe cel puțin patru goluri în meci și remarcăm că selecția noastră a fost câștigătoare în numai puțin de 19 din ultimele 20 de „directe”.

Închidem Biletul Zilei cu două selecții care, la fel ca și prima, nu ar trebui să ne dea nicio emoție. În ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria pe fotbal. Ne vom îndrepta atenția către duelurile care au loc în La Liga și în prima ligă portugheză. La ambele partide vom evita pariurile clasice de tipul 1, X, 2 și vom miza pe goluri. Vom miza pe minim un gol marcat de Valencia în duelul cu Eibar de pe „Mestalla” și pe minim două goluri marcate în partida dintre Belenenses – Braga.

Biletul Zilei                          
ora 14:00, Valencia – Eibar- gazdele să înscrie- cota 1.15
ora 17:00, Dinamo Riga – Barys Nur-Sultan- peste 3.5 goluri- cota 1.42
ora 20:00, Belenenses – Braga- peste 1.5 goluri- cota 1.28
Cota totală: 2.00

Vă reamintim că Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe victoria gazdelor în duelul din Euroliga masculină dintre Anadolu Efes – Khimki (101-82), pe dubla „1X” la meciul din prima ligă daneză de hochei dintre Aalborg – Herning (2-2) și pe cel puțin un gol înscris de Sevilla în disputa cu Ath. Bilbao (1-1). Astfel, ne-am dublat investitia

Citește și...