Biletul Zilei » Investim pentru al 4-lea „verde” consecutiv!

Autor:
Publicat: 18/12/2019 | 08:21
Biletul Zilei » Investim pentru al 4-lea „verde” consecutiv!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Ne-am dublat pentru a treia zi consecutiv investiția pariind pe succesul oaspeților în Zenit – Maccabi Tel Aviv (71-82) și pe minim 3 goluri în Dortmund – RB Leipzig (3-3).


Urmariți LIVE desfășurarea tuturor partidelor pe cel mai nou și modern Livescore din România.


Pentru astăzi vom miza pe trei selecii din fotbal de la duelurile care au loc în Serie A, Bundesliga și La Liga.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din LA Liga unde avem „El Clasico”. Barcelona va primi vizita Realului întrun meci restanță. Catalanii au un parcurs impresionant pe teren propriu în acest sezon iar fără Hazard le va fi greu băieților lui Zidane să se impună pe Camp Nou.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei ne vom îndrepta atenția către Serie A. Juventus se deplasează pe „Stadio Luigi Ferraris” pentru duelul cu Sampdoria. Se anunță un meci spectaculos și evidențiem faptul că „Bătrâna Doamnă” a plecat cu mâna goală la ultimele două vizite. Nu ne complicăm și mizăm „safe” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Bundesliga unde Monchengladbach va primi vizita Paderborn. Duelul cu ultima clasată din Bundesliga reprezintă un bun prilej pentru gazde de a bifa trei puncte și a profita astfel de remiza dintre Dortmuns și Leipzig.

Biletul Zilei               
Monchengladbach – Paderborn – „1”- cota 1.30
Sampdoria – Juventus – peste 1.5 goluri- cota 1.28
FC Barcelona- Real Madrid – „1X”- cota 1.22
Cota totală: 2.03