Biletul Zilei » Meciurile din Liga 1 la baza profitului de astăzi!

Autor: Cristian P
Publicat: 10/02/2020 | 10:03
Biletul Zilei » Meciurile din Liga 1 la baza profitului de astăzi!

Biletul Zilei de astăzi este alcătuit dintr-un combo din fotbal și hochei. La baza Biletului Zilei cu care țintim profitul astăzi, în prima zi a săptămânii, stau meciurile din Liga 1.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Moldova unde de la ora 17:30 FC Botoșani va primi vizita FC Hermannstadt. Cu un rezultat pozitiv în acest meci moldovenii urcă din nou pe loc de play-off în Liga 1. Misiunea se aunță a fi însă infernală, Hermannsstadt având pe acest final de sezon regular misiunea de a strânge cât mai multe puncte. Anticipăm un duel echilibrat, cu goluri puține și pariem în consecință.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge pe „Național Arena”, unde FCSB primește vizita modestei Academica Clinceni. Cu o victorie în acest meci, „roș-albaștrii” se pot apropia la trei lungimi de liderul CFR și mai mult ca sigur că vicecampioana nu va rata această șansă. Vom miza pe minim două goluri marcate de FCSB care la revenirea fanilor în tribune promit spectacol.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din hochei din Rusia unde avem duelul Tseng Tou- CSK VVS Samara. Se anunță spectacol iar noi pariem în consecințî, pe minim patru goluri.

Biletul Zilei           
FC Botoșani- FC Hermnanstadt- sub 3.5 goluri- cota 1.22
FCSB- Academica Clinceni- FCSB, peste 1.5 goluri- cota 1.30
Tseng Tou- CSK VVS Samara- peste 3.5 goluri- cota 1.28
Cota totală: 2.03

Citește și...