Biletul Zilei »» Mizăm 100% pe fotbal pentru un debut „verde” de săptămână!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/02/2019 | 11:30

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția și să debutăăm cu ddreptul în această săptămână.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga I. În epiligul rundei, în Șoseaua Ștefan cel Mare Dinamo va primi vizita formației Poli Iași. „Câinii” sunt condamnați să câștige pentru a se mai agăța de șansele la play-off și mai mult ca sigur că vor ataca în valuri din primul minut poarta moldovenilor. Noi pariem „safe” pe un gol marcat de „câini”.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine din Serie A unde Frosinone  va primi vizita celor de la Lazio. Oaspeții luptă pentru un loc de cupe europene și în mod normal nu ar trebui să rateze victoria pe terenul unei echipe care a adunat doar 13 puncte în primele 21 de runde. Pariem că Lazio va conduce la pauză sau se va impune la final.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din liga a doua franceză dintre Lens și AS Beziers. Cu o victorie, formația gazdă ar urca până pe 5, în play-off și în mod normal, Lens nu ar trebui să rateze cele 3 puncte în fața unei grupări care se află în „zona roșie”. Pariem pauză sau final 1.

Biletul Zilei        

ora 20:00, Dinamo – Iasi, gazdele să înscrie, cota 1.22

ora 20:00, Frosinone – Lazio, pauză sau final 2, cota 1.26

ora 21:45, RC Lens – AS Beziers, pauză sau final 1, cota 1.33

Cota totală: 2.04

 

Citește și...