Biletul Zilei »» Mizăm inspirat pentru un debut „verde” de săptămână!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/03/2019 | 12:10
Biletul Zilei »» Mizăm inspirat pentru un debut „verde” de săptămână!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am mizat „1 cu handicap 0” în FC Viitorul – FC Botoșani (1-0), pe victoria gazdelor în FC Copenhaga – Vejle (2-0) și pe cel puțin două goluri în Watford – Leicester (2-1). Astfel, ne-am dublat investiția.

Pentru astăzi vom miza pe trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită cu ajtorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga a II-a din România unde U Cluj va primi pe teren propriu vizita formaației Politehnica Timișoara. Ardelenii au ca obiectiv declarat în acest seozn promovarea și nu-și propun niciun pas greșit în acest meci. Nu ne complicăm și pariem simplu pe 1 solist.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine din liga a II-a din Germania de la duelul dintre Hamburf și Furth. Mizăm simplu pe faptul că gazdele vor conduce la pauză sau la final.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din prima ligă daneză dintre FC Midtjylland – FC Nordsjaelland, unde vom miza pe minim un gol în prima repriză.

Biletul Zilei        

ora 17:30, U Cluj – Politehnica Timișoara, gazdele să câștige, cota 1.25

ora 20:00, FC Midtjylland – FC Nordsjaelland, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.30

ora 21:30,  Hamburg – Furth, gazdele pauză sau final, cota 1.25

Cota Totală: 2.03     

 

Citește și...