Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/04/2019 | 12:08
Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal pentru profit!
Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League. După ce în aceasta rundă Tottenham, Arsenal si Manchester United au fost învinse, Chelsea are ocazia de a face un salt de câteva locuri în clasament. O victorie i-ar urca pe londonezi pe locul 3 în Premier League și e de așteptat ca Formația lui Sarri să nu dea cu piciiorul acestei ocazii. Mizăm pe 1 solist.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Liga 1 unde Dinamo va primi pe teren propriu vizita FC Botoșani. „Câinii” sunt dornici să răzbune ultimul eșec în fața moldovenilor, eșec care a pus capăt visului alb-roșu de a accede în play-off. Mizăm „safe” că Dinamo nu va pierde acest duel.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Serie A dintre Napoli și Atalanta. Se întâlnesc două echipe cu o forță ofensivă peste media campionatului. Mizăm pe cel puțin un gol marcat în prima repriză a acestui meci.

 

Biletul Zilei

ora 20:00, Napoli – Atalanta, peste 0.5 goluri în prima repriza, cota 1.30

ora 21:00, Dinamo – FC Botosani, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.22

ora 22:00, Chelsea – Burnley, gazdele să câștige, cota 1.26

Cota totală: 2.00

Citește și...