Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/04/2019 | 12:08
Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League. După ce în aceasta rundă Tottenham, Arsenal si Manchester United au fost învinse, Chelsea are ocazia de a face un salt de câteva locuri în clasament. O victorie i-ar urca pe londonezi pe locul 3 în Premier League și e de așteptat ca Formația lui Sarri să nu dea cu piciiorul acestei ocazii. Mizăm pe 1 solist.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Liga 1 unde Dinamo va primi pe teren propriu vizita FC Botoșani. „Câinii” sunt dornici să răzbune ultimul eșec în fața moldovenilor, eșec care a pus capăt visului alb-roșu de a accede în play-off. Mizăm „safe” că Dinamo nu va pierde acest duel.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Serie A dintre Napoli și Atalanta. Se întâlnesc două echipe cu o forță ofensivă peste media campionatului. Mizăm pe cel puțin un gol marcat în prima repriză a acestui meci.

 

Biletul Zilei

ora 20:00, Napoli – Atalanta, peste 0.5 goluri în prima repriza, cota 1.30

ora 21:00, Dinamo – FC Botosani, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.22

ora 22:00, Chelsea – Burnley, gazdele să câștige, cota 1.26

Cota totală: 2.00

Citește și...