Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal pentru un debut de week-end „verde!”

Autor: Cristian P
Publicat: 19/07/2019 | 15:04
Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal pentru un debut de week-end „verde!”
Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Vom miza cu încredere pe dueluri din Liga 1, dar și din Elveția și Croația.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul dintre Chindia Târgoviște și Viitorul. Oaspeții sunt clar favoriți în acest duel, formația lui Gică Hagi având o formă de invidiat în acest debut e sezon în care  acâștigat Supercupa în fața campioanei și a administrat un sever 5-0 lui Dinamo în prima rundă. Chindia a reușit la primul meci la revenirea în Liga I după o pauză de două decenii să smulgă un punct celor de la Gaz Metan deși la un moment dat echipa lui Viorel Molodvan era condusă cu 2-0. Vom miza pe spectacol și pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin trei ori în meci.

A doua selecție vine din prima ligă din Croația de la duelul dintre Dinao Zagreb și Lokomotiv Zagreb. E clar că diferența de valoare e netă în favoarea lui Dinamo și așteptăm ca acest lucru să se reflecte și pe teren. Vom miza pe victoria lui Dinamo.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din Elveția dintre Sion și Basel. Oaspeții sunt favoirți la victorie dar noi pariem la siguranță pe minim un gol marcat de Basel.

Biletul Zilei

Ora 21:00, Chindia Târgoviște – FC Viitorul, peste 1.5 goluri, cota 1.40

Ora 21:00, FC Sion – FC Basel, oaspeții să înscrie, cota 1.17

Ora 22:00, Dinamo Zagreb – Lokomotiva Zagreb, gazdele să câștige, cota 1.22

Cota totală: 2.00

Citește și...