Biletul Zilei » Mizăm pe trei sporturi diferite pentru un nou profit!

Autor:
Publicat: 21/02/2020 | 10:57
Biletul Zilei » Mizăm pe trei sporturi diferite pentru un nou profit!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Astăzi vom încerca să ne dublăm investiția pariind eselecții din fotbal, handbal și tenis.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Deschidem Biletul Zilei de astăzi pariind pe victoria obținută de C. Garin în fața lui F. Coria, confruntare care se dispută în cadrul turneului de tenis masculin de la Rio de Janeiro.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în liga a doua franceză unde avem duelul Rodez – Lorient, meci în care pariem acoperit pe „X2”, selecție care nu ar trebui să ne dea mari emoții având în vedere diferența de valoare dintre cele două formații.

Închidem Biletul Zilei o selecție din handbal. În Champions League CSM București se va duela cu Ferencvaros. „Tigroaicele” au nevoie de victorie pentru a păstra șanse reale de calificare. În plus Neagu & co au o revanșă de luat după înfrangerea surprinzătoare și categorică suferită în Ungaria. În consecință pariem pe victoria bucureștencelor.

Biletul Zilei
CSM București – Ferencvaros-1- cota 1.26
F. Coria – C. Garin- 2- cota 1.28
Rodez – Lorient- X2- cota 1.25
Cota totală: 2.01