Biletul Zilei »» Pariem 100% pe fotbal pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 03/08/2019 | 12:33
Biletul Zilei »» Pariem 100% pe fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal, cu mari șanse de reușită, cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:                              

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Liga 1 dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. Moldovenii trec printr-o formă de excepție și remrarcăm că sunt neînvinți în 11 jocuri oficiale, iar în 9 dintre acestea au marcat de cel puțin două ori. Mizăm „safe” pe cel puțin un gol marcat de FC Botoșani.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Anglia, din League One, unde Wycombe va primi vizita celor de la Bolton. Oaspeții se află într-o situație dezastroasă având mari probleme financiare, fiind prăăsită de mulți jucători. Vom miza simplu pe succesul gazdelor.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei mergem îm Olanda unde avem duelul dintre Vitesse și Ajax. Confurntările dintre ccele două au fost mereu spectaculoase și cu goluri, iar duelul de astăzi nu are cum să iasă din acest tipar. Vom miza pe cel puțin două goluri în meci.

Biletul Zilei

Ora 15:30, FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, gazdele să înscrie, cota 1.33

Ora 17:00, Wycombe – Bolton, gazdele să câștige, cota 1.30

Ora 19:30, Vitesse – Ajax, peste 1.5 goluri, cota 1.16

Cota Totală: 2.01

Citește și...