Biletul Zilei » Pariem din Australia până în China pentru profit!

Publicat: 31/07/2020 | 09:55
Biletul Zilei » Pariem din Australia până în China pentru profit!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou „verde”. Astăzi vom paria tot pe fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vom miza pe dueluri din România, Australia și China în încercarea de a face profit.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Primele două selecții de pe Biletul Zilei vor avea loc în prima parte a zilei și nu ar trebui să ne dea nicio emție. Vom miza pe cel  puțin două schimbări ale tabelelor de marcaj în duelul din China dintre Jiangsu Suning și Shandong Luneng, dar și în WS Wanderers – Wellington Phoenix, confruntare care se va disputa în prima ligă din Australia.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție care vine de la derby-ul play-off-ului Ligii 1 care va avea loc pe „Național Arena” între FCSB și CFR Cluj. Campioana en-titre are prima șansă la victorie,a ceasta fiind de altfel și singura variantă pentru echipa pregătită de Dan Petrescu pentru a rămâne în lupta pentru titlu până în ultima etapă. Misiunea ardelenilor ar putea fi ușurată de faptul că cei de la FCSB vor juca cu garnitura secundă, „greii” abia revenind din vacanță. Nu ne vom complica și vom paria „2 cu handicap 0” ceea ce însemană că în cazul în care CFR nu se va impune iar partida se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei
ora 12:30, WS Wanderers – Wellington Phoenix, peste 1.5 goluri, cota 1.26
ora 13:00, Jiangsu Suning – Shandong Luneng, peste 1.5 goluri, cota 1.22
ora 20:30, FCSB – CFR Cluj, 2 cu handicap 0, cota 1.33
Cota totală: 2.04