Biletul Zilei »» Pariem inteligent pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 18/04/2019 | 18:47
Biletul Zilei de astăzi cuprinde selecții din fotbal și baschet cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care va avea loc la Frankfurt în Europa League. În manșa tur a sferturilor de finală, Eintracht a cedat cu 4-2 duelul cu Benfica, dar nemții au evoluat aproape tot meciul în inferioritate numeric, lucru care a cântărit greu în economia partidei. Pe teren propriu Frankfurt este o forță și ne așteptăm să le dea o replică pe măsură lusitanilor. Vom miza că Frankfurt va conduce la pauză sau va câștiga partida.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine tot din Europa League de la duelul care va avea loc între Napoli și Arsenal. „Tunarii” s-au impus în tur cu 2-0 și pleacă clar cu prima șansă la calificare. În mod normal ar trebui să vedem goluri și în această seară motiv pentru care pariem simplu pe minim doua schimbări ale tabelei de marcaj.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Euroliga de baschet dintre Fenerbahce și Zalgiris. Turcii conduc cu 1-0 la „general” după victoria din urmă cu douăă zile, scor 76-43. Mizăm tot pe un succes a lui Fener.

 

Biletul Zilei        

ora 20:45, Fenerbahce – Zalgiris, gazdele să câștige, cota 1.13

ora 22:00, Frankfurt – Benfica, pauză sau final 1, cota 1.50

ora 22:00, Napoli – Arsenal, peste 1.5 goluri, cota 1.18

Cota Totală: 2.00

Citește și...