Biletul Zilei » Pariem pe fotbal pentru un început de săptămână câștigător!

Publicat: 20/07/2020 | 09:24
Biletul Zilei » Pariem pe fotbal pentru un început de săptămână câștigător!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am ajuns la șapte „verzi” în ultimele nouă zile mizând pe fotbal. Și astăzi ne vom îndrepta atenția către „sportul rege” și vom paria pe dueluri din România, Italia și SUA în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu două selecții în care vom miza pe spectacol și vom paria la „indigo” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Este voorba de duelul din MLS dintre Inter Miami și New York City, dar și pe meciul din Serie A dintre Juventus și Lazio. Remarcăm că derby-urile dintre „Bătrâna Doamnă” și laziali au fost mereu spectaculoase și cu goluri, selecția noastră fiind câștigătoare în opt din ultimele nouă „directe”.

Închidem Biletul Zilei cu o seelcție din play-off-ul pentru promovare al Ligii secunde. În runda a III-a, CS Mioveni va primi pe teren propriu vizta liderullui UTA. Oaspeții pleacă clar cu prima șansă la victorie iar cu trei puncte câștigate astăzi își pot rezolva în linii mari ecuația promovării. Nu ne complicăm și pariem acoperit pe dubla „X2”.

Biletul Zilei
ora 16:00, Inter Miami – New York City, peste 1.5 goluri, cota 1.26
ora 17:30, CS Mioveni – UTA, X2, cota 1.34
oora 22:45, Juventus – Lazio, peste 1.5 goluri, cota 1.22
Cota totală: 2.05