Biletul Zilei » Pariem pe fotbal și hochei pentru un sfârșit „verde” de săptămână!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/03/2020 | 06:45
Biletul Zilei » Pariem pe fotbal și hochei pentru un sfârșit „verde” de săptămână!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din hochei și fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din epilogul primei runde a noului sezon competițional din Premier League din Belarus unde Belshina Bobruisk se va duela cu FC Minsk. Oaspeții au prima șansă al victorie însă noi nu ne complicăm și pariem „safe” pe minim un gol marcat de FC Minsk în acest duel.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei ne vom îndrepta atenția către confruntarea care are loc în prima ligă de hochei din Belarus între  Shakhter Soligorsk – Neman Grodno, meci în care vom paria pe minim 4 goluri marcate și remarcăm faptul că selecția pentru acest tip de pariu este în scădere.

Închidem Biletul Zilei cu un meci din prima ligă de fotbal din Australia care va avea loc luni de la ora 10:30 un duel care promite spectacol și multe goluri, între Newcastle Jets și Melbourne City, meci în care vom paria pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin două ori în meci.

Biletul Zilei                      
Shakhter Soligorsk – Neman Grodno- Peste 3.5 goluri- cota 1.35
Newcastle Jets – Melbourne City – Peste 1.5 goluri- cota 1.17
Belshina Bobruisk- FC Minsk- FC Minsk peste 0.5 goluri- cota 1.28
Cota totală: 2.02            

Citește și...