Biletul Zilei » Premier League și hochei din Rusia pentru profit!

Autor:
Publicat: 04/12/2019 | 08:33
Biletul Zilei » Premier League și hochei din Rusia pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și hochei cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția la pariuri.

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom paria pe un meci de hochei din Rusia în care se anunță spetactacol total. Este vorba de duelul dintre Barys Astana – Jokerit meci în care vom miza pe minim patru gooluri marcate în meci.

Închidem Biletul Zilei cu două selecții din etapa intermediară care are loc în Premier League. În primul meci ales din Albion vom miza pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puââin două ori în meci la Leicester- Watford. Închidem Biletul Zilei cu derby-ul dintre United și Tottenham de pe „Old Trafford” . Va fi un meci special pentru „The Special One”. Tottenham merge ceas de la venirea lui Mourinho, iar duelul de pe „Old Traford” se anunță a fi spectaculos. Noi mizăm pe cel puțin o reușită a londonezilor.

Biletul Zilei
Barys Astana – Jokerit- peste 3.5 goluri- cota 1.35
Manchester United – Totteenham – Tottenham, peste 0.5 goluri- cota 1.25
Leicester- Watford- peste 1.5 goluri- cota 1.20
Cota totală: 2.02

Dacă nu știți unde să mizați pe aceste variante sau ce agenție propune cotele cele mai atractive, vă invităm să consultați clasamentul Pariuri1x2 cu cele mai bune case de pariuri din România.